Kolmepäevase laagri juhatas sisse osavõtjate rongkäik. Laulu „Eesti lipp" helide saatel kerkis masti laagrilipp. Seejärel sai iga kollektiivi juht - kokku oli neid 16 - nimesildi, mis tuli kinnitada Eesti kaardile, tutvustamaks oma asukohta. Pärast Rakvere ja Käsmu koguduste õpetajate palvet ning Eesti Liikumispuuetega Inimeste Liidu lipu õnnistamist võis laager alata.

Kava oli tihe ja tegevust jätkus, kui vaid ise osa võtta tahtsid. Kohe pärast avamist, ajakavaga tutvumist ja lõunasööki astusid Saue-Keila invataidlejad üles Elena Kalbuse omaloomingulise karulooga, mille ta oli loonud Viljandis toimunud Vabariiklike Puuetega Inimeste Festivaliks ja seal etendusega kiitust pälvinud. Oli tore, et kavaga sai mujalgi esineda. Siinkohal suur tänu Elenale, kes meie invataidlejad on sellisele tasemele tõstnud.

Laagris võis sportida, näidata oma osavust kurnimängus ja töötubades. Pärast õhtusöögi grillimist algas tantsuõhtu. On siililegi selge, et neli tundi ühtejärgi ei suuda keegi pilli mängida. Paratamatud on vaheajad, mida täitis sauelane Andres Tarja, kes astus üles kahe lauluga, mis said sooja vastuvõtu osaliseks. Teisel vaheajal esitas Andres koos Mirell Leinsalu ja Kerli Puusepaga pala „Kui jaamast väljub rong".

Teise päeva hommik algas ühislaulmisega mere ääres Reet Aru eestvedamisel. Suurt huvi pakkus tutvumine täielikult restaureeritud Vihula mõisaga. Poolesaja kohaga buss tegi lausa kaks reisi, sest ei suutnud mahutada kõiki sõitjaid korraga. Ühingutevahelisel loodusteemalisel viktoriinil pälvis Saue Invaühing tunnustusväärse kolmanda koha. Laagrilistel oli külas poliitik Marko Pomerants, kes rääkis parlamendi tööst. Väga populaarne oli loterii, sest iga pilet võitis. Kel tahtmist jagus, võis saunamõnusid nautida - oli saun meestele, naistele ja segasaungi.

Kolmandal päeval oli tänukirjade jagamise aeg. Teenitult pälvisid selle Saue Invaühingu juht Elena teatraalse etteaste „Karu lugu" ja Liia Lumilaid kivimaalingu töötubade eest. Hinge jäi kripeldama, miks ei olnud esiletõstetute seas Andres Tarjat, kes lauluga tantsuvaheajad täitis. Langetati laagrilipp, pakuti sooja suppi ja kojusõit võis alata. Suur tänu algatusvõimelisele ja teotahtelisele invaühingu juhile Elenale, ta abilisele Janele ning Käsmu laagri juhtidele Aulile ja Samuelile. Tänusõnad Saue Linnavalitsusele toetuse eest.