„Hea teenindaja 2011" tiitel selgus üleriigilise kampaania „Hea teenindaja kuu" raames. Kliendisõbraliku teenindusega silma paistnud ettevõtteks osutus taaskord Jõgeva Selver.

Tiitel „Hea toetaja 2011" antakse Jõgeva linna kultuuri- ja spordielu silmapaistva toetamise eest. 2011. aasta head toetajad on AS Swedbank, AS Selver, osaühing Juta & Kaido.

Ettevõtteid hoiavad aga käigus ja elujõulistena inimesed - ettevõtjad. Jõgeval on tegutsenud ja tegutsemas palju tublisid ja häid ettevõtjaid, kuid nende seas on ka inimesi, kes juba 20 aastat Jõgeval ettevõtlust arendanud. Jõgeva linn tänas 20 inimest kauaaegse ettevõtjana tegutsemise ja töökohtade loomise eest. Tänukirjaga tunnustati järgmisi ettevõtjaid: Rein Mõts, Evald Lepik, Maano Tihane, Kaido Lehtla, Kalev Ilves, Lea Pihlak, Urve Kullas, Tiit Saarva, Liivi Jalasto, Margus Mitt, Üllar-Johannes Kõiv, Jaano Terras, Andres Baida, Eve Lill, Tõnu Jalakas, Kalmer Lain, Jaan Jürine, Elmut Aasma, Arvi Tammel, Tarmo Pügi.

Jõgeva linn soovib omalt poolt veelkord õnne kõigile tunnustuse pälvinutele ning kõigile ettevõtjatele tahtmist ja jõudu, et veel pikki aastaid Jõgeval ettevõtlust edendada.