Linnateatrite Päevad avatakse ametlikult 14. aprillil kell 17 koos teatri- ja maalikunstnik Mihkel Ehala (1978-2010) mälestusnäituse „Siis ehk olen küllalt elutark panemaks pealkirja“ avamisega. Linnateatrite Päevadel mängib Mihkel Ehala looming olulist rolli, sest tema on teinud kunstnikutöö nii Tallinna Linnateatri lavastusele „Homme näeme“ kui ka Võru Linnateatri nukulavastusele „Bibigon, Punamütsike ja naljakas argpüks“.

15. aprillil algusega kell 14:30 leiab aset kõigile huvilistele avatud kõnekoosolek teemal „Linna võim/ teatri vaim“. Koosolekul on 3 ettekannet - kõnelevad Ott Karulin, Indrek Saar ja Tarmo Tagamets. Ettekannetele järgneb vestlusring, kuhu on kutsutud eri linnade teatrite juhid ning kultuuriametnikud, kes moderaatori Hedi-Liis Toome eestvedamisel arutavad küsimuse üle "Millises mahus peaksid kohalikud omavalitsused etenduskunste toetama ning mis on sellega kaasnevad riskid ja võimalused". Kõnekoosolek on korraldatud koostöös Eesti Teatri Agentuuriga.

Linnateatrite Päevade korraldajaks on Võru kultuurimaja Kannel. Suur aitäh toetajatele – Eesti Kultuurkapital, Eesti Kultuurkapitali Võrumaa ekspertgrupp, Valio Eesti AS, Barrus AS, hotell Tamula ja Võrumaa Teataja.