Päevakorras oli 14 punkti:

1. Põlva linna ja valla ühiste sotsiaalteenuste arengukontseptsioon – Marju Selg. Selline arengukontseptsioon koostati esmakordselt Eesti omavalitsuses ja sisaldab sotsiaalsüsteemi arendamise üldiseid põhimõtteid, ei sisalda rahastamist. Koosneb kolmest osast: 1) Süsteemi arendamine 2) Teenuste arendamine 3) Uute keskuste loomine. Sihtgrupid tulevikus peaks olema Põlva piirkonna inimesed.

2. Põlva linna 2011. a eelarve 1. lisaeelarve – Märt Eskor. 1. lisaeelarve sisaldab investeeringuid mahus 915 000 eurot.

3. Põlva linna 2011. a eelarve investeeringute jaotus – Märt Eskor. Linna omaosalus investeeringutes on 246 000 eurot. Suuremad sel aastal algavad investeeringud on teed ja tänavad 120 000, kultuurikeskuse teatrisaali remont 76 000 ja muusikakooli akende vahetus 44 000 eurot.

4. Põlva linna 2011. a eelarve hariduskulude jaotus – Märt Eskor. Kogukulu 1,5 miljonit. Peamiselt jagatud koolide vahel õpilaste arvu järgi. Õpetajate palgad jäid samale tasemele eelmise aastaga, mis on 4% suurem kui riigipoolne palk keskmiselt.

5. Riigikogu valimisteks jaoskonnakomisjoni moodustamine – Heli Tiisler

6. Põlva linna ja valla jäätmekava 1. lugemine – Tiivi Parts

7. Välireklaami paigaldamise eeskiri (eelnõu 1. lugemine) – Tiivi Parts

8. Reklaamimaksu kehtestamine (eelnõu 1. lugemine) – Tiivi Parts

9. Projektlaagri pidamise loa väljastamise kord – Heli Tiisler. Muudatused seoses noorsootööseaduse muutusega.

10. Hoolduse seadmise, hooldajatoetuse ja puudega inimesele täiendava sotsiaaltoetuse määramise ning maksmise kord (eelnõu 1. lugemine)– Kadri Plato. Korraga on nüüd hõlmatud ka 80-aastased ja vanemad inimesed. Hoolduse seadmine muutub tähtajaliseks ja hoolduse õigust saavad taotleda vaid Põlva linna kodanikud, kes elavad Põlva linnas.

11. Revisjonikomisjoni tööplaani kinnitamine – Peeter Tigas

12. Kokkuvõte volikogu komisjonide tööst 2010. aastal:

revisjonikomisjon – Peeter Tigas
eelarve- ja majanduskomisjon – Helle Virt

13. Teema-aasta tegevuskava tutvustamine – Pilleriin Aalde. Koordineerib sotsiaalosakond.

14. Jooksvad küsimused.Volikogul on ülesanne esitada märtsikuus uude koosseisu 5 rahvakohtunikku.