President Jaan Kalbus esitas aasta tegevusplaani ja laekur Henn Vaher oli koostanud eelarve, mis mõlemad ühehäälselt vastu võeti.

Klubi juhatusse kuuluvad veel esimene asepresident Meelis Telliskivi, teine asepresident Jaan Kriisa, eelmine president Ülo Kesküll, sekretär Tõnu Kumari, laiendustoimkonna esimees Valdo Pilve, klubimeister Jaan Suder, tailtvister Aivar Kodumäe ja pressisekretär Aidu Ots.

Lionite põhiloosung on „Lapsed eelkõige" ja see heategevussuund on ka LC Saue prioriteet. Vahendeid heategevuseks kogume Saue kaubanduskeskuse ja Maxima korjanduskarpide, heategevusloteriide, edukate Saue firmade, üksikisikute annetuste ja klubi liikmete maksete abil.

Rohelise suveaja vahetab varsti välja värviküllane sügis. Ootame seda aega põnevusega, sest esimeseks talveks valmistuvad ka Saue mõisaparki istutatud tammed. Iga tamm sai tüve ligidale kivi, millel on läikiv roostevabast materjalist silt, tuletamaks meelde LC-le Saue tähtsaid aastaarve. Tammede istutamist jäi meenutama klubiliikmete ja leedide ühispilt koos Saue linnapea Henn Põlluaasaga.

Kallid sauelased, kui satute jalutama Saue mõisaparki, siis vaadake neid tammesid heatahtliku pilguga ja teadke, et me seisame Saue abivajavate laste heakäigu eest sama tugevasti kui need noored tammed. Nad sirguvad ja jäävad meie tegusid meenutama.

Kui teil on küsimusi, häid ettepanekuid ja soov annetada abivajavatele lastele, siis meie sekretär Tõnu Kumari e-posti aadress kumari@online.ee on alati avatud. Ilusat algavat sügist teile ja edukat ettevalmistust talveks.

________________________________

Eelmise lionsaasta annetajad

Sügav austus ja suur tänu teile!

Saue LV, Autokatte OÜ, Estomar OÜ, Hörmann Eesti OÜ, Arco AR AS,Talokaivo Baltic OÜ, Paulig Baltic AS, Fors MV AS, Saue Huvikeskus, Elves OÜ, Oilikom Autokeskus OÜ, Keila TÜ, Malldisain OÜ, Mira Ehitusmaterjalid OÜ, Remoluft AS, Samesti Metall OÜ, Saue Auto AS, Saue mõis, Toode AS, Wavin Estonia OÜ, Rotos Kaubanduse OÜ, Saue Gümnaasium, Olerex, Remoreks OÜ, Tekelson OÜ, Endoore OÜ, Sami AS, Hansadoor OÜ, Adven Eesti AS.