Nagu Lionsi üritused tavaliselt, on samuti korvpallipäev pühendatud heategevususele. Suurte spordisõpradena tahame läbi korvpalliürituse aidata Keila linnal rajada Jõeparki korvpalliväljakut.

Et meie korraldatav korvpalliturniir oleks atraktiivsem ning sellesse kaasata rohkem korvpallisõpru, oleme kutsunud Keilasse G4S korvpalliliiga meeskonnad Tallinna Kalev ja BC Rakvere Tarvas. Turniir kulmineerub nende omavahelise Eesti Meistriteliiga mänguga. Hea meel on sellest, et mõlemad võistkonnad olid lahkelt nõus omavahelise mängu Keilas pidama ning heategevusliku ürituse kaudu korvpalliväljaku rajamisele oma panuse andma.

Lisaks suurele korvpallile viime ürituse raames läbi ka oksjoni, kus lähevad enampakkumisele väärtuslikud esemed, mis on seotud Eesti tippsportlastega, nagu Aivar Kuusmaa ja Martin Müürsepp.

Nii korvpalliturniiri kui ka õhtust suurt üritust aitab korraldada Keila korvpalliklubi eesotsas treener Tarmo Heinaga. Lionsi korvpallipäeva toetavad Elstera AS, Betoonimeister OÜ, Erton Holding OÜ, Saku Õlletehas, Assistor AS, Harju KEK AS, Keila Tervisekeskus, Rossi Sepaäri OÜ, Kadarbiku Talu, Peri AS, Securitas Eesti AS.

Lionism on heategevusliikumine, vabatahtlik ja omakasupüüdmatu ühiskonna teenimine ning abivajajate toetamine. Lionsliikumises osalemine ei ole ainult üksnes kellegi abistamine, see on ka pere- ja sõpruskonniti kooskäimine, sisutihe seltsielu.

Keila Lions Klubi asutati 1994. aastal ja klubis on 26 liiget. Klubi ühendab väga erinevates valdkondades tegutsevaid ja erineva vanusega mehi. Klubi peamiseks eesmärgiks on heategevus, kuid oluliseks peetakse ka pereväärtusi ja ühiseid tegemisi.

Üheksateistkümne tegutsemisaasta jooksul on lõvid ulatanud abikäe väga paljudele Keila linna inimestele ja asutustele. Selle aasta jaanuaris toimus Tervisekeskuses juba üheteistkümnes Veepäev - lustlik spordiüritus kogu perele. Jõulumeeleolu loomiseks on klubi õla pannud advendilaada õnnestumisele. Viimased neli aastat on lionsid kasvatanud Tuula talu põldudel kartuleid. Saaki aitab jagada Sotsiaalkeskus, kes teab kõige paremini abivajajaid. Heategevusüritustest kogutud rahaga toetati noore viiuldaja osalemist Semmeringi ISA Rahvusvahelises Suveakadeemias. Üle-eelmise aasta tähtsüdmusteks olid kindlasti ka klubi liikmete omal jõul noortekeskusesse ehitatud kohvik ja lava. Noortekohvik Luuk on osutunud väga oluliseks osaks noortele vaba aja sisustamisel ja töökogemuse saamisel. Lava võimaldab sagedamini pakkuda noortele esinemisvõimalusi ja saada ürituste korraldamise kogemusi. Enamus heategevusest saadud tulu ongi suunatud Keila ja selle lähiümbruse laste ja noorte heaks.