Jätkukohtumistel algajate arvutikursusel on jõutud arvutigraafika põhitõdede juurde ning esmane hirm arvuti ees on ületatud. Koos käiakse kord nädalas esmaspäevadel oktoobrikuu lõpuni. Huviliste olemasolul, saame arvutikursuse läbi viia veelkord.

Esialgselt on plaanitud kohtumine memmeklubi ringis 20. oktoobril.

26. oktoobril ootame huvilisi, kes tahavad osa saada seebikeetmise õpiringist "Ise tehtud".

Raamatukogu veebilehelt leiad täpsemat infot, millised uued raamatud saabuvad raamatukokku oktoobris: pikalt oodatud Gilbert'i raamatud "Söö, palveta, armasta" ja "Abilelutõotus". Varraku ajaviitesarja huvilistele Chadwicki perekonnakroonika 4. osa, krimihuvilistele Marinina "Üksildaste penide ulg" 1.-2. osa, eesti autorite (Allan Keian, Milvi Lembe, Siiri Laidla,Viivi Luik) teosed; raamat Voldemar Kuslapist ja ABBA lugu jne.

Võimalus uurida taimi

Näitusel "Puud on tarkuse kandjad" on välja pandud raamatuid puude ja põõsaste kohta meie lähemast ja kaugemast ümbruskonnast. Puud ja põõsad looduses, metsas, haljastuses ja aias ning pärimustes ja nüüdses kasutuses. Puude põõsaste määramisest kuni lõikamise-pookimise ja vääristamiseni. Ülevaade Eesti hiiepuudest, risti-puudest, pühapuudest, tammedest kui loodusmonumentidest ning lisaks puude maagiast, võluvõimest ja energeetilisest mõjust. Kuidas kasutada meie puid ja taimi rahvameditsiinis, õie- ja aroomiteraapias. Milliseid ravinapse, rohuveine ja ürditõmmiseid saab valmistada ja millise tõve puhul kasutada. Taimeravi põhitõdesid Vigala Sassilt, teadjanaine Aili Pajult ja Kaika Lainelt.

Tutvustav nimekiri koos raamatute kaanepiltidega ja herbaariumi esitluse link on ära toodud raamatukogu veebilehel aadressiga: http://karuraamat.blogspot.com/

Herbaariumi pildialbumis on võimalus oma teadmised proovile panna ning ära arvata ja pakkuda millega tegu. Head nuputamist ja põnevaid kohtumisi!

Tsiteerides ERÜ juhatust "võivad kohtumised olla nii isikulised kui tegevuslikud. Kohtuda võib oma raamatukogu-hoidjaga, lemmikkirjanikuga, keda oled ammu tahtnud silmast-silma näha, hea sõbraga, oma perekonnaga. Oma lemmik-raamatuga, lemmikmuinasjutuga, lemmik-videoga, lemmikmuusikaga, andmebaasidega, uute ja vajalike teadmistega. Raamatukogu on kohtumispaik kõigile ja kõigega, mis mingilgi kujul mingile andmekandjale jäädvustatud või internetiavarustesse toodetud."