Mürkained toidus, toidu hoidistamine ja toitainete säilitamine. Küsimustele vastamine ja kokkuvõte.

Toitumisprogrammi tutvustus

23. novembril kell 18.30-20.30 Kiili Gümnaasiumi arvutiklassis. Loengu programmi õpetuse viib läbi Tervise Arengu Instituudi toitumise ekspert Tagli Pitsi.

Internetipõhise toitumisprogrammi tutvustusel ja loengul käsitletakse normaalse toitumise põhimõtteid lähenedes toitumisele toidupüramiidi kaudu, õpetatakse tegema parimaid valikuid iga toidugrupi sees ning antakse nõu, kuidas püsida normaalses kaalus. Internetipõhine toitumisprogramm (www. nutridata.ee) on kõigile tasuta kättesaadav ning võimaldab inimestel oma toitumist analüüsida. Programmi tulemustes on näha, kui palju inimene saab toiduga energiat ja erinevaid toitaineid, kas nende saamine vastab soovitustele ning kuidas oma toitumist muuta, kui mõnda toitainet tarbitakse liiga vähe või liiga palju.

Mõlemad koolitused koos söögiga on tööealisele Kiili elanikule TASUTA. Ette palume registreerida e-posti kaudu: a.perv@hot.ee või telefoni teel 510 1780 Andra Perv.

Loeng toimub tänu ESF projekti nr 1.3.0402.10-0016 rahastusele "Teadlikud tervislikud valikud" tööealise elanikkonna tervislike eluviiside suurendamise eesmärgil. Projekti läbiviijaks on Saku vald ja partneriks Kiili vald.