Paala koolile tehakse juurdeehitis, kultuurimaja valmimist näevad kõik möödujad ja lauluväljaku kaasajastamiseks ootame sobivaid arhitektuurseid lahendusi. Noortele tuleb Männimäele ekstreemspordipark ja Paala järvel saab sel suvel sõita veelauaga.

2. Haigete ja murdunud puude mahavõtmine on muutnud lossimäed atraktiivsemaks. Tööd jagub järgmiselgi aastal, sest sealne maastik on keeruline ja reljeefne. Lossimägedesse paigaldati uued valgustid ja pingid ning kõnnitee korrastamine jätkub teisel pool rippsilda. Kes pole sel kevadel lossimägedes jalutanud, siis nüüd tuleb minna - leiab nii mõnegi üllatava koha. Järvest muda väljatõstmiseks hindavad spetsialistid keskkonnamõjusid. Kui mõjud selgunud, saab järve ääres edasi tegutseda.

3. Lõpule on jõudnud hansapäevade ettevalmistused. Tulemas on majanduskonverents, mille teemad peaks ettevõtjatele ja teistele soovijatele pakkuma huvi ja arutlust. Rahvusvahelised hansapäevad on Lüneburgis alles juuli lõpul, kuid avalike suhete ja turismiamet tegeleb juba aktiivselt korraldamise ja kokkulepetega, et seal meeldejäävalt ja väärikalt Viljandit esindada.

Aastani 2015, mil rahvusvahelised hansapäevad toimuvad Viljandis, koordineerib Viljandi linn ka Tartu, Pärnu ja Tallinna osalemist rahvusvahelistel hansapäevadel.