Kohal olid  mitmed töötajad,  kes on alustanud tööd firmas selle algusaastatel. Pidupäevakõned, lilled, kingitused, luuleread, tantsustuudio värvikas show - tõeline sünnipäevapidu. Küsimusele, kuidas firmal täna läheb - oli omaniku Erik-Voldemar Üpruse  vastus, „Hästi läheb !" kuigi masuaeg pole möödas, firmajuht ei kurda  - tööd juba jagub.

Õmblustöökoda avati Loksal 1991. aastal, tollase Eesti Kergetööstusministeeriumi algatusel. Esmalt tegeldi nii õmblustööde ja kudumistöödega, millest tänaseks on väljakasvanud omanikku vahetanud tugev  spetsialiseerunud õmblusfirma, kelle toodangu põhiosa läheb eksporttoodanguna  piiri taha.
Täna on endine linnaga rendisuhtes olnud firma  oma maa ja rajatiste omanik. See annab  kindlust nii ettevõttele kui linnale, et väikelinnas nii tähtsad töökohad naisperele säilivad.

Loksa Linnavolikogu liikme Olga Maslova sõnul on täna on ettevõttes töötajaid 38. Ise on ta kauaaegne ettevõtte patrioot. Väljaõppe on paljud saanud ettevõttes ja nii sealsesse perre ka kinnistunud. Toodetakse väga erinevaid õmblustooteid: spordiriided, lasteriided, naiste- ja meestepesu, tööriided. Suur tellimus on ka Eesti Vabariigilt- sõjaväeriided. Selline suur toodangu sortiment vajab kõrge kvalifikatsiooniga, vilunud töötajaid - ja neid ettevõttes on .

Soovime kõigi linlaste poolt palju õnne sünnipäevaks ja edukaid töö-aastaid !