Keila Loomakliinik on lõppeval aastal kasvatanud klientuuri, seda nii arvulises kui territoriaalses mõttes. „Meil käiakse päris kaugelt, paljudele on mugavam Keilasse sõita kui Tallinna," väidab Jõks. Küsimusele, kas suurem patsientide arv tähendab ka suuremat käivet, vastab loomaarst jaatavalt. „Oleme lõpeval aastal saanud teha mitmeid olulisi investeeringuid. Meil on nüüd tagatoas röntgen, uus on vereanalüsaator ja inhalatsiooni-narkoosi aparaat. Tehniliselt varustuselt oleme juba Tallinna loomakliinikute tasemel. Eriti positiivseks võib lugeda koostööd veterinaar-anestesioloog Heli Särega.

Mida soovite 2014. aastalt? Jaak Jõks: „Sooviks, et inimesed ei loobuks koerte vaktsineerimisest - metsloomad on väga julgeks läinud ja võivad levitada erinevaid haigusi. Samuti võivad jutud marutaudi likvideerimisest olla eksitavad. Raske nakkushaigus on leptospiroos, mida saab ära hoida looma vaktsineerides. Liiga palju esineb kärntõbe, selle ravi on pikk ja kulukas.

Uuel aastal tuleb loomakliinikul võib-olla kolida uutesse ruumidesse. Maja, kus praegu asume, on vana ja amortiseerunud. Kui õues on soe nagu sellel sügisel, siis võib siin olla. Läheb aga talv külmaks, on soojaarved laes. Praegu vaatame Keila peal ringi ja otsime uusi ruume. Muidu oleme algava aasta suhtes optimistlikud."