20. mail osalesid Võhma tantsurühm Tald ja Apsat, lauljad ja Pilistvere Pillimehed Tarvastus toimunud memme-taadi maakonnapeol. Ühtlasi sai sellest peost proov nädal hiljem (27. mail) Põlva Intsikurmus toimunud nelja maakonna memmede-taatide peole.

Seal kohtusid Võrumaa, Valgamaa, Põlvamaa ja Viljandimaa tantsijad, lauljad ja pillimehed. Ilus ilm soosis tegijaid mõlemal korral.

Kuigi üritused memme- taadi peoks nimetatud, on taate pidudel siiski väga vähe näha. Vaid mõned tantsurühmad, kuhu taate on sattunud. Lauljate ja pillimeeste seast ikka leiab.

Et Eestimaa väike on, see on ennegi teada. Juhtus nüüd nii, et Intsikurmus kohtusime Mõniste Rahvamaja eakate tantsurühmaga Mehkarid. Selle rühma tantsijad on käinud meie linnas küünlavalguslaadal. Neilt sai tervitusi ka siiapoole kaasa toodud.

Ega muidu teakski, aga olin selles kuus ise ka memmeks. Tald ja Apsati tantsijad on mõnelgi korral Lillekese tantsurühma toetanud, nüüd oli võimalus neid aidata.

Aitäh seltskonna ja toredate ürituste eest! Tore, et meie linnast jagus osalejaid nii tantsijate, lauljate kui pillimeeste hulka. Olgu edaspidigi okas kurgus, pind päkas ja pillikeeled krussis!