Kõik konkursile laekunud pildid näitavad meie kodukoha omapära, andes kokku ilusa terviku. Tegelikult ju meie suvi siin Viimsis käibki nii, et hommikul läheb kalamees merele, lapsed jooksevad randa, et seal õhtuni hullata, ning rebasepoisid mängivad heinte sees. Kui päike loojub, on kõik jälle rahulik, kuigi päeval terve Viimsi tormas ringi. 

Parim viimsilase foto: Viimsi on super!. Autor Haldo Oravas

Tore, et on inimesi, kes oskavad seda kõike ka läbi fotosilma jäädvustada. Kõnekaid pilte oli nii mitmeid, et vallavalitsus otsustas piltidest koostada järgmise aasta kalendri. Kuna konkursile laekus mitmeid vapustavaid pilte, oli žüriil (koosseisus vallavolikogu liige Mari-Ann Kelam, valla rahandusameti juhataja ja vabal ajal ka harrastusfotograaf Randar Lohu, vallavalitsuse töötajad Marje Plaan ja Marianne Leppmets ning allakirjutanu) väga raske parimatest parimat välja selgitada. Vaidluste tulemusel otsus tas žürii võidutööd järgnevalt: Parim sündmusfoto - Valla- Aluste esinemine Viimsi Vabaõhumuuseumis, autor Peep Kirbits.

Parim loodusfoto - Meri peab pidu Rohuneeme rannas, autor Laidi Koppel.

Parim viimsilase foto - Viimsi on super, autor Haldo Oravas, kes annab oma auhinna fotol olevale modellile. Vallavalitsus jätab endale õiguse neid fotosid kasutada valla trükistel ja kodulehe portaalides.
Parim sündmusfoto: Valla-Aluste esinemine Viimsi vabaõhumuuseumis. Autor Peep Kibrits