Kohe esimesel minutil üllatas vastaseid kolmesega Jaano Konnapere, sellele lisas veel kolm Mairold Silberfeldt. Võrdset mängu jätkus esimese veerandi viimaste minutiteni, siis sopsas Tõnis Vainus veel kaks kolmest ja vaheajale läksime seisult 28:21. Teisel veerandil jätkasid meie mängijad ennastsalgavat võitlust, vastastelt võeti käest mitmed pallid, ei lastud neil vabalt toimetada ei korvi all ega kaugemal. Poolajavileks juhtisime juba 49:35. (Simunas viskasime kogu mänguga 50 punkti, Aaspere vastu kodus 48).

Mängu saatuse otsustas seisult 51:36 meie vahespurt 13:0, millest vastased enam ei toibunudki. Mängu lõpp oli ainult vormistamise küsimus, platsile pääsesid kõik 12 meest, kellest 11 ka käe valgeks said.

Kokku tabas meskond 15 kolmest, lõppskooriks jäi 103:64. Hea emotsiooni pealt tehti mitmeid suurepäraseid sooritusi ka nooremate mängijate poolt. Peale mängu tunnustas meie ilmset ülekaalu ka vastaste treener.

Suurima punktisaagi kogus Mairold (27 punkti, sh 8! kolmest). Kiitma peab aga kogu meeskonna hingestatud ja võitluslikku mängu. Loomulikult on sellele viimastes kodumängudes tublisti tuge lisanud tantsutüdrukute värvikad vaheajaesinemised ja rohkearvulise pealtvaatajaskonna tormiline kaasaelamine., mistõttu Spordihoones tõelist suurvõistluse hõngugi tunda on olnud. Aitäh teile ja tulge ka edaspidi meid toetama! Viimane kodumäng on meeskonnal 14. veebruaril Hulja vastu (kaotasime neile võõrsil 87:92).

Tänavune maakonna esiliiga on äärmiselt ebaühtlase koosseisuga. Haljala mängitab 15 - 16 aastaseid noormehi, kes seni saanud ainult ühe võidu Rakvere Ametikooli üle. Viimati nimetatu sai esimeses mängus võidu Hulja üle, edaspidi on saadud ainult üks võit nõrgestatud koosseisus mänginud Simuna üle. Meeskonna kokkusaamisega on probleeme olnud ka Aasperel ja Simunal. Tabelit juhivad hetkel Rakke ja Hulja. Eeldatav võit Haljala üle 22.01. jätab meid tabeli kolmandale reale. Esimese kahe hulka tulek, mis annaks kohe koha poolfinaalides on raske aga mitte võimatu, kui ka edaspidi samasugust mängu näitaksime, kui viimases kodumängus.