Kuigi pole veel aastatki Keilas elanud, on mul siiski tekkinud väikesi kogemusi, ja võin öelda, et Keilas elavad vastutulelikud ja abivalmid head inimesed. Näiteks Keila elanikuks registreerimise järgselt saatis linnavalitsus vastava teate Keila ajalugu tutvustava lühikese ülevaatega. Swedpanga kontoris valesti PINi sisestamisel oli teller väga lahke mind aitama, nii et sain oma vajadused korda. Sissy salongis olen saanud juuksuriteenust ja massaaži väga osavate ja heatahtlike teenindajate käest. Veel olen külastanud piduliku ürituse puhul Usin-TR OÜ ruume ning nautinud nende teenindamist ja toite, mille puhul pean samuti tänuväärseid sõnu ütlema. Muidugi olen külastanud meie kesklinna kauplusi ja kõndinud tänavatel, mille kohta ei oska midagi öelda - kõik nii nagu mujalgi.

Mulle väga meeldib Keilas, väikeses armsas aedlinnas. Talvel on majad, aiad paksu lumekatte all, seda enam on aga ilu kevadel-suvel-sügisel, kui aedades tegutsetakse ja aiailu nähtavale tuleb. Ka loomakesi liigub siin, et oma eluga meid rõõmustada. Näiteks meie aiaski jookseb vahetevahel orav ja istub suure lumise kuuse okstel, näkitsedes käbisid. Linde lendab söögimaja ümber rohkesti ja liike on erinevaid: varblased, rasvatihased, sinitihased, musttihased, rohevindid, põhjavint, urvalinnud, siisikesed, porr, harakas. Nii et „Linnusõbra taskuraamat" on pidevas kasutuses ja binokkel käepärast.

Rõõm oli lehest lugeda, et peagi algab kevadine puudelõikus. See tähendab, et linna ilu ja heaolu on tähelepanu all.

Siiani olen kogenud Keilas aina ilu ja heatahtlikku hoolitsust linna probleemide eest. Muidugi ei tea mina midagi neist muredest ja kitsaskohtadest, mida linnavalitsusel kindlast küllaga on.

Kõigile tegijatele palju energiat, tarkust ja Jumala õnnistusi!

Keila elanik Ella Tust