"Alati leidub pooletoobiseid, kes kõik ilusa ära rikuvad, see on nii nõme. Sellega seoses meenub Saksamaa kiirteel sõitmine, kus kõik sõitsid ilusti ja kiiresti sujuvalt ühtlaselt ühes suunas. Järsku keeras parklast välja vana Opel, roosteplekiline, ja hakkas vastuliiklust sõitma. Tuli paras segadus, kolm autot keerasid kohe ilma mõtlemata kraavi kummuli, 4-5 panid tagant otsa ees pidurdajatele, rohkem ei näinud mis edasi sai, ma ei viitsinud seisma ka jääda, ma mõtlen miks krt leidub ikkagi mingi kloun, kes näeb küll, et tuhanded teevad ühtemoodi ja tema peab ikka omamoodi vastu punnima, kas see on tähelepanu vajadus või rumal ja pime egoism," kirjutab esimene kommentaator

Vana anekdoot eestlase olemusest

"See meenutab üht vana anekdooti põrgust. Lõpp oli selline, et kui küsiti, et miks eestlaste paja juures valvurit pole, vastas saatan: pole mingit vajadust, sest kui üks eestlane hakkab paja ääreni jõudma, siis teised kisuvad ise ta tagasi."

Lapsevanemad ja laste liigne nunnutamine

"Tänapäeva lapsevanemad on vaimuhaiged. Minu nunnukukukene, issand jumal, mu printsessikene, mis ta peab seal läbi elama nyyd tillulillukene Sünnitada oskab igaüks, kasvatamine on kõrgem kunst ja vajab teadmisi. Edu õpetajatele teie raskel tööl, teie kätes on meie tulevik," kirjutab üks lugeja.

"Kasvatage natuke oma lapsi, et õpetajatel ei oleks hommikuti tunne nagu läheks nad vanglasse, kus igal lapsel on õigus neid igale poole saata ja siis veel ähvardada teab-millega. Kui lapsed oleks viisakad, oskaks käituda ja respekteerida õpetajat, siis ilmselt oleks poole probleemid olemata," kirjutab teine.

Õpetaja abikaasa võtab sõna

"Mina olen nõus, et palgad on neil tõesti väikesed ja need peale tööd töötamised on ka üsna kurnavad, kuigi selle aja eest palka nad ei saa. Tahaksin, et mul oleks naisega oma hetk õhtul, kus saaksime koos leboda või niisama välja minna, aga võta näpust - tema heategevuslik tasuta töö võtab mõnikord mitu head tundi seda vaba aega ära. Ta ei kurda. Talle meeldib see töö, aga minu meelest on palk naeruväärne... ."