Toetajaid palju

„Ja kui seda munakeetmise mõtet edasi arendada, võib hakata keedetud mune müüma või kiluvõileibu munaga või täidetud mune. Ja Kui me kõik ühendame oma vanniskäigu munade keetmisega, varustame kogu Euroopa keedetud munadega," oli esimene vastus.

„Ja kui paljud kanakasvatajad saavad tööd ja põllumehed vilja tootma ja kodumaised kombainid välja mõelda. Sa, munakeedumõttealgataja, oled geenius!" arvas teine.

„Mul on praegu peapööritus. Mu vaimusilmas on kõrgelt arenenud õitsev maa - turbiinid möirgavad, termid töötavad, turismiäri edeneb, põllumajandus on õitsval järjel. Ja see kõik sai alguse munakeetmisemõttest! Parts, sa võid oma ministeeriumi laiali saata!" toetas munakeeduvannivee projekti veel üks inimene.

„Ja Estonian Ääriga hakkavad inimesed sõitma tasuta - nii öelda munaveo kõrvalprodukt, Sest mune tuleb transportimisel õrnalt hoida. Ideed ei lõppegi otsa!" kõlas veel üks arvamus.

Ehkki on selge, et selline plaan just kõige töökindlam ei ole, toob selline mõttekäik kindlasti nii mõnelegi naeratuse näole. Üks kommentaator arvas veel, et keedetud muna võiks olla Eesti Nokia.