Projekti eesmärk on puuetega inimeste töökeskuse laiendamine ja päevakeskuse loomine Keila, Pargi 30 (endine Keila haigla) ruumidesse. Projekti raames loodavasse tegevuskeskusesse on oodatud töövõimetuspensionil olev puudega inimene, kes ei leia avatud tööturul endale sobiva koormusega tööd, kuid kes tahab tööd teha.

Loodavas päevakeskuses on puudega inimesel võimalik osaleda huviringides, loovtegevustes, samuti korraldatakse ühisüritusi ja väljasõite. Olulisel kohal on ka toimetulekuõpe, mille eesmärk on toetada igapäevast toimetulekut, õpetada lihtsaid majapidamistöid ja toiduvalmistamist. Infopäeval esinesid Tallinnast Käo Täiskasvanute Päevakeskusest sotsiaaltöötaja Silvia Looveer ja muusikaterapeut Ingrid Floss. Tartust osales MTÜ Iseseisev elu juhataja Maire Koppel. Infopäeval osales 28 inimest. Esindatud olid puuetega inimesed, nende pereliikmed Keilast ja Paldiskist, sotsiaaltöötajad Keila vallast ja linnast ning Vasalemma, Nissi ja Padise vallast. Samuti Haridus- ja kultuuriselts Läte, Lääne- Harjumaa Invaühing ja MTÜ Töötahe töötajad. Projekti rahastab EestiŠveitsi koostööprogrammi Vabaühenduste Fond ja Kodanikuühiskonna Sihtkapital.

Edvi Rand, projektijuht

Tiimsport:
Male ja jalgpall

Keila Tiimsport sarja raames toimusid eelmisel nädalal võistlused võistkondlikus kiirmales. Osales 6 võistkonda ja võib öelda, et hoolimata naisvõistleja puudumisest „Harju Elekter" võistkond tuli, nägi ja võitis. Teise koha võitles välja Lions klubi ja kolmandaks jäi Glamox.

Peale maleturniiri on Tiimsport sarjas 25 punktiga kaksikjuhtimise võtnud „Linnakodaniku" ja PKC võistkonnad. 22 punktiga järgnevad Glamox ja Lions klubi. Järgmine meeskondlik võistlusala on 29. jaanuaril toimuv teateujumine.

Pühapäeval peeti Keila Tervisekeskuses avamäng ka kevadeni kestva jalgpalliturniiri l ning avamängus pidasid pineva heitluse PKC ja Keila Kool. Lõpusekunditel karistuslöögist löödud värav päästis Keila Koolile viigipunktid ning mängu lõppseisuks jäi 6:6.