Vallavalitsus tänab  kõiki vallakodanikke, kes aitasid hättajäänuid, suutsid säilitada rahu ja kannatlikkuse ning mõistmise, et see oli meie kõigi jaoks keeruline ja raske olukord.

Paljud meist ei pidanud paljuks ise vabatahtlikuna appi tõtata nagu näiteks Vigo Kumari Peetri külast või  siis Jüri Kasemäe tn 1 elanikud, kes nähes lumetraktori tulekut, asusid kohe tegutsema, teisaldades teeäärest oma autod ja andes labidatele „valu“, aitähh Teile!

Mida sellest kõigest õppisime?

Esmalt tuleb tõsiselt võtta meedias päästeameti poolt antud juhiseid ja tormihoiatusi ning sellekohaselt ka käituda.

Teisalt tahan kõigile autoomanikele südamele panna, et kui teeolud on tõesti kehvad ja edasi enam tõesti ei saa, siis palun jätke auto juhipoolse esi- või küljeklaasi taha telefoninumber, et saaks ühendust võtta autoomanikuga, kui teehooldaja jõuab autoni.

Väga palju on kasu külavanemate kaudu liikuvast infost abivajajate aitamiseks kriisiolukorras (kiirabi, päästeamet), sest tõepoolest igale poole ei jõua ju ka parima tahtmise juures ning seetõttu tuleb töökäigus ka operatiivselt prioriteete muuta, et abivajajate juurde saaks tee õigeaegselt lahti. Siin võiks esile tõsta külavanemaid Mairiika Kirsimägi, Ramses Alliksoo ja Taivo Laherand.

Vallavalitsus omaltpoolt koostas juba lumetõrjetööde käigus täiendavaid lumelükkamisjõude pakkuvate kodanike ja ettevõtjate nimekirja koos kontaktidega, et tulevikus sellistes keerulistes olukordades efektiivsemalt toime tulla.

Siinkohal lubage tänada Monika poolt korraldatud „peo“ sangareid, kelledest paljud veel selle artikli kirjutamise ajal pehmest padjast ja soojast tekist mõnu tunnevad ja teenitult! Nad on endast meile rohkem andnud, kui me seda arvata oskame.

Selle möllu ajal olid meile kõigile abiks ja toeks järgmised Töömehed:

Ain Puna, Jaanus Saarik, Margus Valgma, Tauno Aidma, Aleksander Pikk

Priit Kaselaan, Aleksander Puhk, Vigo Kumari, Taivo Laherand, Kalle Suurekivi, Peeter Lüüs, Raul Maripuu, Toomas Rui, Veiko Velberk.

Täname ka ettevõtjaid ja nende töötajaid, kes meile appi tulid:

Enn Kikkas, Andres Lampe, Jaanus Kiivit, Peeter Pihlakas, Jüri Kreintal, Arnold ja Priit Põldmäe.

Mehed, suur tänu Teile!

Vallarahvale kannatlikku meelt ja rohkem mõistmist.