Rait Thomberg viibis Iirimaal, Raido Liitmäe Soomes, Marek Lainelal ei õnnestunud töölt ära saada ning treener Olev Nisumaa likvideeris torm Patricku tekitatud kahjusid. Oma autasul käisid järel aga Karlis Kaldma, Ardo Arusaar ning Jaanika Lepla. Suur tänu Vigala Vallavalitsusele sportlaste tunnustamise eest!

Ardo Arusaar saavutas kahel järjestikusel FILA kategooria võistlusel kolmanda koha. 8. - 10. jaanuarini leidis Venemaal Tjumenis aset Ivan Poddubnõi mälestusturniir, kus Ardo ainukese eestlasena jõudis poodiumile. Kõigest nädal hiljem saavutas ta Soomes Herman Kare turniiril taas kolmanda koha. Soomes vigastas ta aga küünarliigest ning hetkel trauma tõttu maadlustreeningutel ei osale. 4. veebruaril toimuvad Eesti meistrivõistlused, kus Ardo peab kindlasti osalema, et pääseda OM valikturniiridele.

Loodetavasti saab ta selleks ajaks terveks.

14. jaanuar - Dünamo Noorteturniir Haapsalus:

Heily Tiitus 25kg 2. koht;
Andreas Välis 47kg 1. koht;
Hannes Välis 53kg 3. koht.

21. jaanuar

- Avo Talpase mälestusvõistlused Kohtla-Järvel:
Karlis Kaldma 74kg 2. koht;
Raido Liitmäe 84kg 2. koht.

23. jaanuar

- Laste Maadluspäev Kivi-Vigalas:
Markus Pilv 21kg 1. koht;
Kaspar Sume 21kg 2. koht;
Laur Kärsna 21kg 3. koht;
Rasmus Noppel 25kg 2. koht;
Oliver Kirsipuu 25kg 3. koht;
Kalju Torri 30kg 1. koht;
Karlis Ojavee 30kg 3. koht;
Aron Aun +30kg 2. koht.

27. jaanuaril

toimusid TUL-Kalev- Jõud meeskondlikud võistlused Soomes Porvoos. Võistlustel osalesid kolme koondise juuniorid. Jõudi meeskonda kuulusid ka Raido Liitmäe (84kg) ja Karlis Kaldma (74kg).
Nende meeskond saavutas 2. koha.

28. jaanuaril

peeti sealsamas TUL lahtisi meistrivõistlusi. Karlis Kaldma tegi neil võistlustel kübaratriki saavutades juunioride hulgas 2. koha ning täiskasvanute konkurentsis 1. koha.