70-liiikmeline koor oli alatasa liikvel, sest ega oma eesti rahvastki tohtinud jätta lauluga kostitamata. Autor ise oli RAMi laulja ligi 30 aastat, peale selle oli ta 7 aastat koori direktor, reisides selle ajaga läbi pool maailma.

Ent kõigest sellest saab teada vaid see, kes raamatu kaanest kaaneni läbi loeb. Isegi vihjete andmine oleks keeruline, sest raamat on täis sadu fakte, juhtumusi ja isegi müüte. Kuid ei saa jätta lisamata, et peaaegu igalt leheküljelt vaatab vastu peene huumoriga pikitud juhtumus, pisiseiklus või lihtsalt eluline nali. Suur RAM on saanud nüüd raamatu näol väärika kajastuse!

Kirjandusõhtul astus üles ka Läsna rahvamaja meestrio, kelle juhendajaks on Vello Mäeotsa abikaasa, koorijuht ja pedagoog Anneli Mäeots.

Trios laulavad Vello Mäeots, Kalju Oomer ja Kalev Pallon. Meeste jutu järgi on neil repertuaaris 14 laulu. Need said enamjaolt ka ette kantud. Kalev Palloni lõõtsalood tekitasid rahvalikke mõtteid muusika ja laulu igikestmisest.

Õhtu lõppedes lahkus enamus külalisi RAMi raamatuga, tiitellehel Vello Mäeotsa autogramm. Pildil: Esineb Läsna trio (vasakult): Kalev Pallon, Vello Mäeots, Kalju Oomer.