Uno Naissoo on sündinud 1928. aastal Viljandis. Hiljem jätkas ta oma kooliteed Pärnus, kus omandas ka muusikalise alghariduse. Tema kompositsiooniõppejõuks Tallinna Konservatooriumis oli Heino Eller.

U. Naissoo on juhendanud noori muusikuid Tallinna muusikakoolis ja Heliloojate liidu noortesektsioonis, mänginud erinevaid instrumente mitmetes ansamblites ja andnud välja õpikuid.

Peale selle algatas ta džässifestivalide korraldamise Tallinnas, kus esinesid kuulsad muusikud kogu maailmast. Olles ise äärmiselt mitmekülgne inimene, on seda ka tema looming - siin leidub nii džässi, klassikat kui ka rahvalikku muusikat. Laiem publik teab Uno Naissood filmi "Viimne reliikvia" laulude autorina.

Kontserdil esinesid klaveriõpilased Polina Rešetnikova (õp. A. Unt), Venjamin Babyi (õp. V. Ossadtši), Ervin Žitnikov, Sofia Sevalkina, Nika Šestakovski, Maksim Pintšuk ja Timofei Aksentjev (õp. T. Smiltinš); viiuliõpilased Diana Kopot, Elizabet Solovjova ja Askar Rostovtsev (õp. J. Kadotšnikova); kitarriõpilased Dmitri Plotnikov (õp. J. Ossipova) ja Daniil Jeršov (õp. L. Paronjan) ning laulu eriala õpilased Nadežda Dobõševa ja Laura Kuur (õp. Marit Kiiker).

Külalisena esitas kaks laulu endine lauluõpetaja Ele Millistfer. Õpetajatest esinesid veel Vladimir Ossadtši, Marit Kiiker, Andres Maamees, Lev Paronjan, Jelena Ossipova, Ly Lääne ja Juri Sorokin.

Kontserdi sõnalise poole viisid eesti ja vene keeles läbi klaveriõpilased Diana Matejuk ja Annabel Mett. Et kuulajaid oli palju ja tagasiside positiivne, võib lugeda kontserdi kordaläinuks. Loodame, et publiku huvi jätkub ka järgnevateks aastateks. Ly Lääne, Maardu Kunstide Kooli õpetaja