Pärast oma armastatud treeneri lahkumist võtsid tema hoolealused väärikalt teatepulga üle ning jätkasid tema tööd parimate traditsioonide kohaselt.

Maardu poksiturniir on ainuke sedalaadi üritus, mis on senini ajahambale vastu pidanud nüüd juba üle 30 aasta. Seekordne mõõduvõtt oli esmakordselt võistkondlik. Viimasel kahel kümnendil on Maardu linnavalitsus eesotsas Georgi Bõstroviga pannud olulist rõhku poksi arengule. Selle toetuse najal on kohalikud poksijad saanud väärikalt meie linna au kaitsta nii vabariiklikel kui rahvusvahelistel jõuproovidel.

Viimasel viiel aastal on hiilgavaid tulemusi näidanud populaarsed vennad Deniss ja Dmitri Kormilinid, kes on eri vanuseklassides pälvinud mitmekordselt vabariigi meistritiitli. Samuti on vennad osalenud noorte Euroopa ja maailmameistrivõistlustel.

Käesoleval aastal õnnestus neil tulla Euroopa üliõpilaste meistrivõistlustel auhinnalistele kohtadele. Võitluses olümpiapääsme eest astub aga Dmitri Kormilin tulle juba aprillis kvalifikatsiooniturniiril Türgis.

Esiletõstmist väärivad kõik Maardut esindanud sportlased, keda treenerid õnnitlevad mehise ning ennastsalgava võistluse eest. Nendeks on: Bogdan Homenko, Nikolai Zubalevitš, Vladislav Izmailov, Daniil Petrov, Valentin Zorov, Aleksandr Zavgorodnev, Vadim Borodavko, Mark Ljubitš, Boriss Ljubovski, Anton Belei, Vlad Romanjuk, Deniss Kotov, Vladimir Denissov, Tarmo Boženko, Jevgeni Žukov, Gennadi Štšerbin, Deniss ja Dmitri Kormilinid ning meie naissportlane Tatjana Martinson. Võistkondliku esikoha saavutas klubi Olimp-Maardu Kalev.

Võistlustel viibis aukülalisena Vladimir Dvortsov Ukrainast, kelle käe alt on võrsunud Atlanta olümpiamängude poksi raskekaalu kuldmedalimees Vladimir Klitško. Samuti on nimekas treener viinud maailma tippu Konstantin Tziu. Ukraina kuulsuste treenerid Dvortsov ja Pogodin tõstsid mõlemad esile meie sportlaste potentsiaali ning märkisid, et liigume õiges suunas. Samuti lubasid mehed, et meie vahel saavad olema veelgi tihedamad sidemed ning et juubeliturniiril saavad maardulased kohtuda ka Konstantin Tziu endaga.

Klubi "Olimp-Maardu Kalev" tänab kõiki, kes aitasid igati kaasa ürituse organiseerimisel ning läbiviimisel.