Väärib märkimist, et kõik nad olid ka 2011. aasta viktoriini võitjate seas, kusjuures Kaie Rannaste tõusis pjedestaalile juba kolmas kord.

Linnavalitsuse avaras saalis tervitas linnapea viktoriini võitjaid. Õhkkond oli pidulik, kuid samas sundimatu. Georgi Bõstrov vestles kutsututega linna elust ja arengust, vastas põhjalikult nende küsimustele ning tutvustas kohaolijaile mitmeid ideid ja tulevikuplaane.

Viktoriini võitjad tunnistasid, et Maardus on märgata posi­tiivseid muutusi, eriti heakorra, elukvaliteedi paranemise ja multikultuurse keskkonna loomise osas. Galina Lilman märkis vajadust keskenduda Maardu elanike tööhõivele ning soovis linnapeale ja linna juhtkonnale edu linna infrastruktuuri arendamisel.

Linnapea nentis omalt poolt, et Maardu viktoriin aitab kasvata­da linna tuntust ja tegi ettepaneku mõelda, kuidas muuta vikto­riin massilisemaks ja võistluslikumaks. Sealsamas teatas Georgi Bõstrov otsusest asutada viktoriini võitjate autasustamiseks lin­na sümboolikaga auhinnad ja rahalised preemiad. Otsus võeti vastu aplausiga.

Vastuvõtu lõpetas kingituste ja linnapea pühendusega Maardut tutvustava raamatu üleandmine võitjatele ning ühine pildista­mine.