"Ma küll poleks pidanud, aga elasin siiski sellele reno­veerimisele nii kaasa, et minu teadmised ehitusest on nüüd palju laiemad," ütles Taar. Tema sõnul toimub rah­vamaja avamine siis, kui kõik majas valmis on, peopäeval olid mõned asjad veel valmimisjärgus.
Renoveeritud lava
Pidulikuks õhtuks ehitud rahvamaja pakkus peolistele palju üllatusi - heledates toonides värvitud saal tundub varasemast oluliselt avaram. Endises garderoobi asukohas on nüüd baar. Garderoob asub esimesel korrusel. Kõige suuremad muutused ongi toimunud saalis ja laval: kui varem kalpsasid esinejad saali üle lava, siis nüüd annab lavakoridor võimaluse üsna märkamatult lavale või saali liikuda. Saalist lavale viivat treppi saab üles tõsta, mis annab saalipõrandale ruutmeetreid juurde. Lavatagused ruumid on esinejatele mugavamaks tehtud: seal on nüüd pesemisvõimalus, WC ja mõnus puhketuba.
3. korruse seinaavasid ehivad Mary Tammeti maalitud Jõhvi naise tanu motiivid

Et oleks võimalik paremini teatrietendusi mängida, on laval black-box , uus saab olema valgustus- ja helitehnika.

Saali ja ka kõrvalruumide aknakardinad, mis tagavad ruumis parema akustika on veel tegemata. Saali tulevad ka pimendavad rulood, mida teatrietenduste läbiviimi­seks vaja. Nimelt tuleb kardinate ostmiseks uus hange välja kuulutada, kuna esimene konkurss nurjus.

Saali ehteks on renoveeritud Estonia tiibklaver, mis uuenduskuuris muudeti mustast valgeks ning mis särab uues saalis. "Klaver on rahvamajas ülioluline ja olgu ta siis juba ka tõesti väga ilus," ütles Taar.
Uuenduskuuris muudeti klaver mustast valgeks
Aastalõpupeol oli tantsupõrand servani rahvast täis - neid, kes uuenduskuuri läbi teinud maja vaatama tulid, oli palju. Peomeeleolu lõid võistlustantsijad Revalia tant­sukoolist eesotsas üheksakordsete Eesti meistrite ning Euroopa meistrivõistluste finalistide Kaisa Oja ja Martin Parmasega. Rahvast tantsitas ansambel Sleepwalkers. Kontsertkavaga "aastaring" astus publiku ette Tammiku segaansambel (juhendab Anu Vildak) ning õhtut hoidis ohjes õhtujuht Tarmo Lääts.
Esimene piduõhtu ehmatas naised ära – kas tõesti pole uues naiste tualetis peeglit! Muidugi on, lihtsalt kõik detailid polnud avamiseks veel paika saanud