Talgutöid teeme noorte endi ja kogu kogukonna hüvanguks. Eesmärgiks on ühendada eri põlvkonnad heakorratöödel. Edaspidi toimuvad Vanamõisa platsil mitmed kogukonnale ja noortele mõeldud sündmused ning plaanis on Vanamõisa platsi edasiarendamine.

Talgutöödeks on Ülenurme Pere- ja noortekeskuse suurpuhastus, maja ümbruse korrastamine, Vanamõisa platsi riisumine, pühkimine, okste korjamine ja põletamine, prügivedu. Palume kaasa võtta mururehad, luuad, töökindad. Pakume talgusuppi ja omaküpsetatud leiba. Vanamõisa platsil kõlab talgulistele meeleolumuusika.

Tule, pane ennast kirja keskuses või tel 5331 5342,võimalik on registreerida ka Teeme Ära leheküljel http://talgud.teemeara.ee.

Koguneme 7. mail kell 10.00 noortekeskuse ette.

14.mai

Ülenurme Pere- ja noortekeskus ning huviringid, laulustuudio „Vikerkaar" ning ansambel „Vikker" osalevad kultuuriprogrammiga Tartumaa meistrivõistlustel grillimises Eesti Põllumajandusmuuseumi areenil.

17.mai

Ülenurme Pere-ja noortekeskus osaleb Tõrvandi raamatukogu kohvikklubi sündmusel.

19. mai MTÜ Õnnemaa laulustuudio „Vikerkaar" laululapsed esitavad lapsevanematele muusikalise etteaste „Juba mesilased sumisevad ja liblikad lendavad" Ülenurme Pere- ja noortekeskuses. Kollased esinevad kell 17.00, punased ja oranýýýýýid kell 18.15.

31.mai

Ülenurme Pere- ja noortekeskuse noored osalevad Elvas toimuval noortesündmusel „Hoiame üksteist".

1.juuni

Heategevusüritus Tartu Lunini lastekliinikus Laulustuudio „Vikerkaar" kõik rühmad esinevad kavaga „Muusika meie südames" lastekliinikumi auditooriumis. Sündmus toimub koostöös SA Tartu Ülikooli Kliinikumi lastefondiga.