Mida toob aasta 2012 - loodetavasti majanduskasvu, millega kaasnevad uued töökohad ning loodetavasti ka töötasu tõus, mis omakorda tähendab vallale täiendavaid vahendeid. Suusaspordi harrastajana sooviksin talvel loomulikult palju lund, aga samas olen ilmataadile tänulik, et ta on säästnud meid pidevast lume lükkamisest ning sellega aidanud hoida kokku raha.

Mõtteid ja plaane järgnevateks aastateks on palju. Kuna neist enamuse täideviimiseks on tarvis raha ja raha on vähe, peab majanduskomisjon näitama üles tarkust teha õigeid otsuseid.

Üheks prioriteediks on jätkuvalt teede- tänavate korrashoid ja uuendamine. Alustame Viljandi maantee kergliiklustee projekteerimist olemasoleva kõnnitee asemel. Viimast lihvi ootavad mitmed mõned aastad tagasi valminud objektid. Pidevat korrastamist ja uuendamist vajavad tänavavalgustid.

Samas on teemasid, mis ei nõua kohest finantseerimist ja on suunatud tulevikku. Tuleb tegeleda Rapla valla atraktiivsemaks muutmisega. Väljaarendamist vajab Rapla linna keskosa ja turg, korrastamist vajavad Rapla valla vaatamisväärsused, pargid. Jätkata tuleb lagunenud ja kasutusperspektiivita hoonete ja rajatiste (koleehitiste) kaardistamist.

Siinkohal kutsungi teid üles saatma meile oma ideid ja tähelepanekuid, et saaksime muuta meie kõigi OMA, Rapla valda, veelgi kodusemaks ja kõigile teistele huvipakkuvamaks.

Soovin Teile tervist, tarkust ja jaksu edaspidiseks!