Järjekordselt vahetus objektijuht - Mihhail viidi keerulisele objektile Jõhvi, asemele asus Vladimir, kes peaks maja lõpuni viima. Teise firmasse tööle läinud brigaad pani pillid nii otsustavalt kotti, et jättis tegemata 80 m2 suuruse soklipinna. "Lepingud mehi kinni ei hoia," ütles projektijuht Raido Kana, kes peab nüüd ruttu uue firma leidma. Reedesel töökoosolekul lepiti kokku, et raamatukogu juhataja võtab ühendust sisekujundusprojekti autoriga, et temagi tuleks kohapeale ehitust ja sisustust üle vaatama.

Õu on asfalteeritud ja kõnniteed valmis. Nädalavahetusel sai muld sisse ka haljasaladele.

Märjamaa keskraamatukogu rekonstrueerimise projekti kaasrahastab Euroopa Regionaalarengu Fond Kohalike avalike teenuste arendamise meetme (KOIT) kaudu.
______________________________________________________

Märjamaa raamatukogu lugejateenindusest kolimise ajal

Seoses uude majja kolimisega sulgeb Märjamaa raamatukogu oma uksed lugejatele alates 1. novembrist.

Seega alates 1. novembrist 2011 ei saa Märjamaa raamatukogust teavikuid laenutada, tagastada ega pikendada ja ei tööta ka lastekogus asuv avalik internetipunkt.

Üks kuu pärast avamist (eeldatavasti avame uue aasta alguses) on raamatukogus nn viivisevaba periood, mille jooksul saab teavikud tagastada viivist tasumata. Alates 3. oktoobrist ei tööta lastekogu tavatelefon (48 21 746). Lastekoguga saab ühendust mobiiltelefonil 56 651 663 või elektronkirja teel marjamaaraamat@gmail.com.

Need lugejad, kes aasta lõpul raamatukoguteenust vajavad, saavad pöörduda teiste valla raamatukogude või Rapla Keskraamatukogu poole.

Palume juba ette vabandust kõikide ebamugavuste pärast!

Viivi Hallik, Märjamaa raamatukogu direktor