Märtsis on Keila elanikud soovinud turvafirma patrullekipaaži abi seoses öörahu rikkuvate noortega ning valesti parkijatega. Samuti on G4S juhtimiskeskusele teatatud eluheidikute häirivast käitumisest, libedatest tänavatest ning löökaukudest teedel.

Lisaks löökaukudele, mis on esimene märk peatselt saabuvatest soojadest ilmadest, kuuluvad kevade juurde ka esimesed aiatööd ning grillimised, millega seoses tuletame elanikele meelde, et oma varal tasub alati silm teraselt peal hoida. Jalgrattad, tööriistad ning grillimisvarustus on alati "minev" kaup olnud. Ärge jätke väärtuslikke asju järelevalveta hoovi - need on liiga kergeks saagiks pikanäpumeestele ning teiseks saab neid hõlpsasti ka sissemurdmiseks kasutada. Turvalist kevadet!

G4Si patrulli tähelepanekud:

28. veebruaril

kutsus patrull Keskväljakul kokkukukkunud meesterahvale kiirabi. Meedikud tuvastasid mehel terviserikke ning toimetasid ta kodusele ravile.

4. märtsil kell 17.30 teatati patrullile raudteejaamas rongiootajaid tülitanud joobes mehest. Liigsest vägijookide tarbimisest agressiivseks muutunud mees anti üle politseile.

7. märtsil kell 16.20 märkas patrullekipaaž kõnniteel lebanud meesterahvast. Alkoholijoobe tunnustega mehe sõnul oli ta jalgrattaga kukkunud, kuid meedikute abi ei soovinud. Meesterahvas anti üle politseile, kes viis ta endaga kaasa.

10. märtsi õhtul kella 21.30 ajal Haapsalu maanteel sai joobes jalakäija löögi sõiduautolt. Autojuht lahkus sündmuskohalt, löögi saanud meesterahvale kutsuti kiirabi, juhtumi asjaolude väljaselgitamisega tegeleb politsei.

11. märtsi öösel märkas G4Si patrullekipaaž Keskväljakul kiriku juures kahte rüselevat meesterahvast. Turvatöötaja lähenemisel lõpetasid mehed arveteklaarimise ning lahkusid eri suundades.