Samal ajal õpetas lasteaia kokk Eveli poistele piduliku laua katmist.

Päevalilled külastasid Raili tädi juuksurisalongi - sest oluline on ka korralik soeng. Soov oli kõigil ühine- teha lokid ja värvida juuksed.

Rukkilillede rühmas valmisid kaunid isevalmistatud ehted, õmblustöökojas Barbidele uued kostüümid. Moešõul näidati tänapäeva uusimaid moesuundi. Abiks olid lasteaaia lõpetanud tüdrukud.

Võilillede rühma tüdrukute nädal lõppes Võilille tüdruku valimisega. Viimased läbisid mitu vooru: tutvustus, luuletuse lugemine, puuviljasalati valmistamine, loovusvoor. Iga vooru järel hindasid poisid oma lemmikut. Võilille tüdrukuks valiti Eva-Maria, I printsessiks Eliise. Kõige sõbralikuma tüdruku au kuulus Eva-Mariale.

Tüdrukute nädala tippsündmuseks kujunes Päikeseratta moešõu „Riided ema riidekapist".

Alates kolmeaastastest kaunitest piigadest pidid kõik graatsiliselt liikuma ja end esitlema pikal vaibal. Päeva juhiks oli meie endine kasvandik - Koeru Kekskooli õpilane Hannes. Tal oli varuks piigadele huvitavaid küsimusi: „Kas sa tahaksid saada modelliks? Kas sulle meeldib, et sind pildistatakse" jne.

Tihedaks rebimiseks läks Võilille rühma poiste-fotograafide vahel, kes saaks kõige kaunima võtte. Poisid kinkisid igale osavõtjale lilleõie ja palusid sõprusvalsile. Üllatuseks panid Nurmenuku poisid oma headele ja toredatele tüdrukutele kaela omavalmistatud kaelaehte. Nurmenuku tüdrukud olid kutsutud poiste kaetud pidulikku lauda, mida kaunistasid lilled, lipsukesed ja taldrikutel rõõmsad võililled. Kõik oli justkui päris moešõul.

Märts on teatrikuu. Meie teatrilembeses lasteaias toimusid rühmades teatrikohvikud. Lapsed esitasid vanematele oma väikseid näitemänge. Tore, et Võilille lapsed panid ka oma emmed-issid teatrit tegema. Lastel oli rõõmu ja nalja palju, kui emme kehastas end lõokeseks, kotkaks, pereemaks väiksele Kadrile, taevatäheks ja päikeseks.

Teatrikuu lõpetuseks oli meie külaliseks muinasjutuvestja endine õpetaja Õie Vahar omavalmistatud nukkudega. Lapsed kuulasid vaimustusega lugu taluperemehe ja perenaise muredest. Pärast tehti jälle ise näitemängu tädi Õie nukkudega „Kaalikat välja tõmbamas."Suure tänu Õie Vaharile.

Oli huvitas ja meeldejääv kevadkuu.