• Tuntud ja armastatud lastekirjanik Aino Pervik tähistab sel aastal oma 80.sünnipäeva. Koostöös raamatukoguga on väljas palju huvitavaid raamatuid nii vanemast asjast kui ka päris uusi. Kõik nad kutsuvad enda juurde - lugema. Tore on vaadata, kuidas vahetunnis nii mõnigi jooksmise asemel sirvib mõnda raamatut. Nii tekib huvi ja mis siis muud kui raamatukokku ja laenutama!

  • 7. märtsil külastasid I ja III klass Pärnu teatrit „Endla", et vaadata Rakvere teatri etendust „Tuhkatriinu". Vaadata ja kuulata oli nii lastel kui täiskasvanutel. Täname näitlejaid meeldiva elamuse eest!

  • Reiko Mengel osales edukalt Paikusel toimunud IV klasside matemaatikaolümpiaadil. Tubli!

  • 14.märtsil oli emakeelepäev. Seekord vaatasime „Naksitrallide" põhjal tehtud lavastust, mille esitasid 4.klassi õpilased ning kuulasime, kuidas oskavad lugeda 1. klassi õpilased. Seejärel jaguneti meeskondadeks ja algas koostöö eesti keelega seotud ülesannete lahendamiseks. Ja oluline oligi seekord just meeskonnatöö. Igaüks pidi andma oma panuse. Keelatud ei olnud abimaterjalide kasutamine - ole ainult tubli ja leia üles! Oli näha tegutsemislusti ja otsimisrõõmu. Tublimatele jäi sellest päevast mälestuseks väike diplom.

  • Kevadet tervitati juba rõõmsalt kodus ja suveajale üleminek võeti samuti veel kodus olles vastu. Küll aga oli esmaspäeva esimene tund vaikne ja rahulik, sest õpilased alles ärkasid. Aga eluvaim oli varsti jälle tagasi ja loodame, et õppimislusti jagub ikka jälle veerandi lõpuni.