Hoone ehitatakse energiasäästlikuna ja investeeringu suuruseks on ligikaudu 45 miljonit eurot.

Eeldatavasti, kui plaanide teostus sujub, hakatakse logistikakeskuse ehitusega peale tänavu sügisel ja hoone avamine jääb 2015. aasta suvesse.

Hea meel on tõdeda, et Maxima puhul on tegemist sotsiaalselt vastutustundliku ettevõttega, kes on võtnud enda kanda mitme sotsiaalprojekti rahastamise ja toob valda juurde 300 uut töökohta.

Oleme saavutanud OÜ-ga Maxima Eesti kokkuleppe ja sätestanud lepingus, et sotsiaalprojektidest rahastab Maxima Peetri aleviku ja Jüri lasteaia projekteerimist. Samuti toetab Maxima Kurna pargi korrastamist.

Ettevõte on panustamas Rae valla arengusse ja see on hea näide avaliku ja erasektori koostööst, millest võidab kogu valla elanikkond.
____________________________________________________________

Rae vallas leidub üha enam sotsiaalse vastutustundega ettevõtteid

OÜ Maxima Eesti tulek Rae valda toob juurde siia nii töökohti kui parandab elukeskkonda. Töökohti on juurde loomas ja panustanud infrastruktuuri ka Tallinna Kaubamaja AS, mis rajab Selverit Peetrisse. Oma panuse Rae valla elukeskkonna arengusse on viimastel aastatel andnud ka ABB AS, Rosamil OÜ, Lemminkäinen Eesti AS, Nordecon AS, IK Speditor Group OÜ, ja RevalPro Kinnisvaraarendus OÜ. Elukeskkonna areng on meie kõigi kätes ja ettevõtted, mis on leidnud võimaluse panustada kogukonnaelu arengusse, väärivad suurt tunnustust.

Mart Võrklaev
vallavanem