Pilt: https://azcoloring.com/
Südamlik abielumees Tõnu tuleb rampväsinult šoppamast. Kõnnib suurte kaubast pungitavate kottidega oma eramu poole. Kodus võtab mehe vastu närviline naine Tiia.

Naine Tiia: Kus sa olid kaks tundi tagasi, helistasin sulle 1000 korda?

Tõnu: Eh, naistemaailmas, ostsin sulle uue salli, kindad, kõrvarõngad ja kööki kastruli. Kõik Eesti tooted ja mitte allahinnatud. Tead ju, et ostan ainult siis, kui asjal on õige hind.

Naine Tiia: Jälle lööb see vana jama välja. 

Tõnu:  Kas sind ei aja närvi see, et inimesed ostavad ainult siis, kui on Hullud päevad, Laadapäevad või lao tühjendusmüük. Mida paganat peame hoidma neid eurosid lihtsalt niisama seal nagis (näitab sukasääre poole, mis ripub nagis sibulapatsi kõrval).

Naine Tiia: Alles kolm nädalat tagasi tassisid koju pannide ja pottide komplekti. Kas ma pean tervele tänavale suppi keetma.

Tõnu:  Kingi need asjad siis ära. Naabrid on kolm kuud juba töötud.

Naine Tiia: Ennem viin need asjad Aafrikasse. Kuna on naabrid meid aidanud, isegi poodi ei olnud nõus nad viima, kui mul auto katki oli.

Tõnu:  Naabrinaine andis sulle taksonumbri ju. Oleksid tellinud, oleks taksomajandust turgutanud. Meie eestlased oleme liiga ihned. Sellepärast siplemegi hädas. Loen Sulle ette oma viimased värsiread, mis ma täna hommikul töö juures kirjutasin.

„Poodi tuleb minna siis, kui ei ole hinnakriis. Vali letilt Eesti toode, isegi kui see on müügil Soomes".

Naine Tiia: Miks peab üks mees naistemaailmas kondama?

Tõnu: Selle üle, et ma käin naistemaailmas, võiksid hoopis rõõmustada. Teised mehed käivad naistes ja kodus naine ei saa midagi sellest kasu. Mina toon kõik asjad Sulle, kallis.

Naine Tiia: Sina ei saa üksinda majandust putitada. Tegele oma äriga. Tee ükskord ometi midagi asjalikku, mille pärast ei ole mul häbi oma sõbrannade ees.

Tõnu: Naised pole kunagi rahul. Teenin raha -  vähe. Ostan asju poest - ei kõlba.