Kuna igal aastal oleme auhin­dadeks jaganud kuldseid, hõbe­dasi ja pronksikarva prügikaste ja nii mõneski valla asutuse ka­binetis on kõik kolm ka esin­datud, olid sel aastal auhinnad hoopis teistlaadi. Nimelt olid esimese kolme koha auhinnad meie endi õpetajate kätetööna valminud väikesed kotikesed, mis sisaldasid pähkleid. Pähk­lites aga teatavasti on üüratus koguses kaltsiumi, kaaliumi, E-vitamiini ja küllastumata rasv­happeid. Nõnda said kõige suu­remad ajuragistajad ka väärilise taastusmaterjali.

Päris tühjade kätega ei lahku­nud siiski keegi. Ülejäänud said auhinnaks suure šokolaadi. Kuna osa võistlejaid pidi lahkuma va­rem, et mitte bussist maha jääda, siis vedas nendel, kes üksinda veel võistkonda esindama jäid ja auhinnaks saadud šokolaadi üks­nes iseendaga ära võisid jagada.

Lõplik punktiseis oli nii pinge­line, et võitja väljaselgitamiseks tuli esitada ka lisaküsimus. Esi­mesed kuus kohta jagunesid nii, et iga koha vahe oli üksnes üks punkt. Parimana väljus mängust Vallavalitsuse võistkond koossei­sus Alar Karu, Irma Väre ja Rein Anton. Teisele kohale tuli sama asutuse teine võistkond koossei­sus Ilona Tiigi, Maive Feldmann ja Tiina Almers. Kolmandale ko­hale tuli Tarvastu Gümnaasiumi õpetajate võistkond koosseisus Ly Haan, Aime Mäeorg ja Jaan Tamm.

Täname kõiki osalejaid ja eriti Kärstna noori, kes osalesid mä­lumängus esimest korda.