Võistlustantse demonstreerisid tantsuklubi Revalia Elva Stuudio õpilased Keit Spiegeli juhendamisel, meeleolukalt laulis Puka rahvamaja segakoor U-tuur Sille Lõõndre juhendamisel, ida- ja lõunamaiseid tantsustiile tõid meieni Elva Huvikeskuse kõhutantsijad Aule Halliku juhendamisel ja fl amencotantsijad Anne Anieri juhendamisel. Nagu öeldud, pakkusid kauneid muusikalisi elamusi ka meie oma kooli laulustuudio õpilased õpetaja Erle Mägi juhendamisel ning Rõngu rahvamaja juures tegutsev poistebänd A-pluss, keda juhendab Olavi Juhkason.

Üllatusesinejaidki ei olnud tarvis kaugelt otsida: meie oma kooli tantsurühm PärastPoole üllatas meid väga hoogsa ja kaasakiskuva tantsupopurriiga muusikalist „Grease“. Suur tänu nende juhendajatele Aime Vilule ja Helen Pullinenile.

Loomulikult ei jäänud tulemata jõuluvana, kes seekord tõi klassidele kingituseks kasepakke, mida sai välja lunastada väikese „etnokiiksuga“ esinemisnumbri eest. Traditsiooniliselt valisime ka balli printsi ja printsessi, kelleks said Kaur Põldmaa ja Kerttu Treial.

Korraldusmeeskonna nimel tänan kõiki abilisi, kes balli õnnestumisele kaasa aitasid. Aitäh, Kaire Kompus, Kersti Peterson, Mare Külv, Aino Kommisaar, Leo Luts, Mari-Liis Vanaisak ning Jaanus Mesi. Eriline tänu muusikutele Anti Mehisele ja Aivar Ostrakile, kelle mõnusa tantsumuusika saatel möödus õhtu märkamatult.

Täname ka kõiki balli toetajaid: Promens Eesti AS, AS Rõngu Mahl, Kiivi Autokool, AS RPM, OÜ Tipe; OÜ Kimar Transport, Pagari Pubi, AS Teedla Mõis, Ene Paks, Riina Rästa ning Virge Rikka. Kohtumiseni järgmisel ballil!