Mis on teie edu võti?
Meie edu võtmest rääkides peab kindlasti välja tooma meie aktiivsed sõbrad ja tuttavad. Ilma nende järjepideva toetuseta me nii kaugele ei oleks jõudnud. Teisalt aitab meid kindlasti edasi ka meie oma huvi ja initsiatiiv luua vahva video. Meelisele on juba noorest saati meeldinud fotograafia ja
loov lähenemine, mis on aidanud mõnes kohas leida väga vahvaid lähenemisnurki videoklipi loomisel. Ja siis veel Kadi spontaansus. Meie videod on alati spontaanselt tehtud. Mingeid kaadreid, tegevusi ja võttenurki me ette ei planeeri. Alati oleme kõike jooksvalt, spontaanselt ja ühe kaadriga ära teinud.

Kas nädala vältel häälte kogumise jälgimine muutis närviliseks ka?
Ei ütleks, et häälte jälgimine meid närviliseks oleks muutunud. Et meil on mõlema palju häid sõpru ja tuttavaid, siis oleme siiani alati oma edasipääsemises kindlad olnud. Küll aga ei saa salata, et jälgisime igapäevaselt konkurentide ja enda häältearve ning tegutsesime vastavalt situatsioonile. Kui tundus, et olukord on häälte osas pingeline (liidrite ja järgitulijate häältevahed väikesed), siis jälgisime toimuvat pingsamalt ja vajadusel kutsusime sõpru üles meie videoklippidega tutvuma ja meeldimise korral oma häält andma. Kui häälteseis viitas juba kellegi väljalangemisele, võtsime asja ka ise vabamalt.

Kas pidite reisimängus osalemise nimel millestki loobuma?
Oo jaa.. Kõigepealt ei saa märkimata jääda Kadi loobumisi. Kadil on tavaliselt iga nädalavahetus Cerise tüdrukutega üks-kaks esinemist. Sel kuul on ta neist kõigist "Eile nägin ma Eestimaad" seikluste tõttu loobunud.
Suur ja kindlasti mitte kerge loobumine oli ka meie ühisest planeeritud soojamaa-puhkusest loobumine. Mõtlesime, et puhkame sel korral Eestis ja lükkame soojamaa -puhkuse talvisele ajale. (Tegemist oleks olnud meie esimese soojamaa -reisiga, mida sai juba eelmise aasta lõpus planeeritud)

Milline reisimängu nädalavahetus meeldis teile kõige rohkem?
Kõik nädalavahetused olid väga vahvad! Kui nüüd tõesti miskit valida, siis tooksin välja esmalt esimese Maapuhkuse Matsalu kandis. Tegemist oli meie esimese puhkusega, mis sattus jube kiirele ajale. Nii startisime Matsalu poole otse Wales'ist tulles. Võib öelda, et astusime lennukist otse punasesse Ladasse ja kihutasime tuhatnelja Matsalu poole.
Puhkuse tegi väga eriliseks see, et meil ei olnud õrna aimugi, mida sellest oodata. Kõik oli uus ja põnev. Ning muidugi Ranna Rantšo loomad, kes sekunditega me südamed vallutasid. Väga vahva oli ka meie Hiiumaa reis, mis üsna ekstreemseks osutus. Küll erinevate ootamatuste tõttu tingitult ilmast ja kõikvõimalikest tehnikariketest alustades pisikesest mälukaardist lõpetades auto rehvi ja
mootoriga. Seetõttu jäid meil Hiiumaa kaadritest välja nii mõnigi vahva seik. Ja muidugi Surf Paradiis.
Kadi polnud enne kunagi jetiga ega mõne teise veepargi atraktsiooniga sõitnud. Omamoodi elamus oli ka tormise mere oma lõbuks ärakasutamine lainelaudadega. Need on need kaks piirkonda, kuhu
kindlasti veel tagasi läheme.

Milline oli mõnusaim ööbimiskoht, kus olid maitsvaimad söögid, meeldejäävaim tegevus?
Kõige pehmemad voodid ja hubasemad ruumid olid Algallika talus - Matsalus ja Art Hotellis Rakveres.
Toidud olid kõikjal väga maitsvad! Võib-olla kõige rohkem nähti vaeva meile maitseelamuste pakkumisega Palmse mõisa kõrtsis ja Eduard Vilde lokaalis - Tartus. Palju vaeva nägi ka Männiku talu pererahvas, kes meie õhtusööki viis tundi haruldases maa-ahjus küpsetasid ja ise koduleiba
ning maasikatorti valmistasid.

Kas mõni põnev seik jäi videost välja, milline?
Hiiumaa reisist jäid digikaamera mälukaardi rikke tõttu välja kõige ekstreemsemad veeatraktsiooni videoklipid Surf Paradiisis. Näiteks lähikaadrid järelveetaval tuubil õhku tõusmisest ja sellele järgnenud vettelennud.
Lisaks veel emotsiooniderohke ja ekstreemne jetiga sõit.

Viimasel nädalavahetusel oli mõlemal paaril raskusi tõrkuva tehnikaga, mis täpsemalt juhtus?
Ei teagi kohe millest alustada. Meil juhtus nii enneolematult palju. Esmalt läks autorehv täiesti tühjaks. Seejärel sai ühtäkki otsa mootoriõli. Kõige rängim kaotus oli muidugi digikaamera 4GB mälukaart mis otsad andis. Selle tõttu kaotasime väga suurel hulgal video- ja pildimaterjali.

Millise võistluspaari videod teile kõige rohkem meeldisid?
Kui aus olla, siis meeldis meile kõige rohkem meie enda videod! :) Oma loodud "lapsuke" on ikka kõige armsam. Küll aga võib välja tuua mõned kaadrid/ ideed teiste videodest.
Näiteks meeldis Meelisele Kaie ja Jaagu looming Padise kloostritornist allakukkumise kohta. See mõte oli vahvalt teostatud. Poiste viimase video puhul oli meeldiv näha nende arengut videomonteerimisel - sama saab öelda ka teiste paaride videoklippide kohta.

Kas jäi teiste paaride marsruudist silma midagi põnevat, kuhu ise oleksite tahtnud minna?
Annely ja Meeri sukeldumine on see, mida oleksime tahtnud ise kogeda.
Üleüldse võib nimetada tüdrukute kultuurireisi sihtkohti kohtadeks, mida oleksime tahtnud külastada. Need olid kõik kohad mida me pole siiani Eestis külastada jõudnud. Samal ajal nautisime meie Kadiga aga Rakvere, kus on möödunud suurem osa Kadi elust ja ega Meeliselegi Rakvere ja Palmse võõrad olnud.

Kuhu plaanite võtta ette järgmise ühise reisi?
Vihula mõisa- sellel nädalavahetusel! :D