Teise koha võitsid: Viljar Vihmann murdmaasuusatamises (klassikalises tehnikas) ning Priit Areng ja Rando Undrus juhtide mitmevõistluses. Kolmanda koha võitsid: Maive Vill murdmaasuusatamises (mõlemas tehnikas), Viljar Vihmann murdmaasuusatamises (vabatehnikas), Aime Ilves, Kalev Ilves ja Peeter Adler kabes ning Andres Lohuväli, Janar Jeets, Antti Vasar ja Märt Rebane tänavakorvpallis.

Lisaks medalivõitjatele andsid oma panuse Sangaste valla võistkonna edukale esinemisele järgmised tublid ja hakkajad spordihuvilised: Kätti Allik, Kristel Põld, Eveli Rebane, Sille Roomets, Jaana Salum, Janek Bahovski, Kristo Koik, Henri Korbun, Sulev Kõiv, Rene Levin, Tormi Oja, Marjan Pavlovitš, Timo Teearu, Sten Teemant, Erik Toomemägi ja Indrek Voolaid.

Võistkondlikult saadi 4. koht saalijalgpallis, 5. koht suusasprindis, 6. koht teatesuusatamises ja murdmaasuusatamise võistkondlikus arvestuses, 9. koht võrkpallis ja 10. koht turniiribridžis.

NB! Tulekul on Valgamaa 2013. a suvemängud, Rukkihundi jooks, Restu spordipäev, kuhu ootame meie kandi mehi ja naisi kindlasti hulgakaupa osalema! Andke teada ka oma muudest spordisaavutustest, mida teistelegi jagada. Spordipisik tahab nakkamist!

Uute kohtumisteni ja säravate tulemusteni !

Peatreener MATI RAUDSEPP, abitreener RANDO UNDRUS