Hästi läks meil ka algklasside Rapla piirkonna kergejõustikuvõistlustel, kus Marliis Siniallik tõi kolm esikohta, Marcus Volt ja Keithlyn Pajo kumbki ühe esikoha, lisaks veel hulganisti muidki auhinnalisi kohti.

Maakondlikel 1.-5. kl tüdrukute jalgpalli MV-l saavutasime esikoha. Vabariiklikult 1.-5. kl tütarlaste jalgpalli finaalvõistluselt tõime 5. koha. Parima mängija ja väravaküti tiitli sai Keiti Ekart 5. klassist, kes oli ühtlasi ka väga tubli kapten.


Maakonna korvpalli esivõistlusel saavutas 1.-5. kl tütarlaste võistkond samuti 1. koha, visates näiteks Kehnaga kohtudes 31 korvi 20 minuti jooksul.

Osalesime ka heategevuslikul teatejooksul ja 7.-9. kl noormeeste tänavakorvpallis põhikoolidele, kust tõime 4. koha. Aktiivselt osaleti Paka mäe jooksul ja ülekoolilisel orienteerumisvõistlusel.

Aprillis ja mais toimusid sõpruskohtumised pallimängudes Kodila põhikooliga, kus 7.-9. kl noormehed võitlesid tuliselt rändkarika kojujäämise nimel. Esimese kohtumise järel jäi karikas meile, teisel kohtumisel aga Kodila poistele.

Mul on väga hea meel, et „Teeme ära" talgute käigus õnnestus taastada kaugushüppe väljak ja puhastada kadastikus kulgev krossijooksu rada. Ka jalgpalliplats on täitmis- ja tasandamistööde tulemusena ohutumaks ja siledamaks saanud. Suur tänu headele abilistele!