Pärast kolmanda vooru 1:1 viiki Narva Transiga on Kaljul kirjas ka 4:0 võit Tartu Tammeka üle, mis lisab nõmmelastele kindlasti tublisti enesekindlust. Meeskond tundub enda rütmi leidnud olevat ja tahab head hoogu Kalevi vastu jätkata.

Kalju abitreener Getulio Aurelio: “Tuleme mängule kahe hea resultaadiga eelmistest kohtumistest, millega on positiivne minna Sillamäele vastu. Anname siiski aru, et mängime liidriga, kes tahab samuti võita ja säilitada positsiooni. Loodan, et tuleb palju pealtvaatajaid ja fänne mängule.”

Nädal tagasi Sillamäe rivistuses Viljandi vastu edukalt vahetusest paremale äärel sekkunud Aleksandr Nikulini pidurdamisega hakkab tegelema Kalju vasakkaitsja Ken Kallaste, kelle sõnul on võõrustajad enesekindlad.

“Oleme teinud kaks väga head mängu ning oleme enesekindlad ja tahame kodupublikule pakkuda hea mängu,” sõnas Kallaste. “Arvestame siiski, et pall on ümmargune ja kõike võib juhtuda. Tahaks loota, et tuleb palju fänne, kes aitavad meil saavutada hea tulemuse.”

Senistes omavahelistes mängudes Meistriliigas on edu saatnud Kalevit, kel kirjas kuus võitu Kalju kahe vastu. Mullu võeti 4:1 ja 2:0 võidud, lepiti korra 2:2 viiki ja korra oli Kalju parem 2:1. 

Peatreener Vladimir Kazatšonok: “Kõik meie mängud Nõmme Kalju vastu on kujunenud kõvaks lahinguks. Otsustav ja printsipiaalne mäng. Televaatajad ja meie fännid Sillamäelt näevad põnevat ja huvitavat jalgpalli.”

Ründaja Aleksandr Nikulin: “Mõlemal meeskonnal on hea rünnak ja stabiilne koosseis. Ootame keerulist mängu ja loodame säilitada hea koha turniiritabelis.”

Hiiu staadionile tulles peab Kalev arvestama ka n-ö fännifaktoriga, sest Kalju fännid on talveroidumuse õlult pühkinud ning väge täis. Märulit lubab fänn Veljo Poom: “Ei ole kahtlust, et laupäeval saab Hiiul tunda tõelist jalgpalli õhkkonda. Kalju on parem kui kunagi varem ja pole ühtki roosat pantrit, kes ei usuks Kalju võitu. Soovitan Sillamäe fännidel kaotusest pead mitte norgu lasta, olete tublid, aga punktid jäävad Nõmmele. Poolajal selgitame  paremad fännid ka penaltipunktil. Võime võõrustada kasvõi sadat Sillamäe fänni, me oleme valmis. Bring It On!”

Täispilet kohtumisele maksab 5 eurot, Facebooki lehel mängule "Attending" märkimisel 2,5 eurot ning lapsed kuni 14a ja pensionärid 1 euro. Vaheajal maasturi Dacia Duster ja koondise Lõuna-Ameerika reisi vaheloos. 

Peakohtunik: Eiko Saar
Abikohtunikud: Hannes Reinvald, Sten Klaasen
Neljas kohtunik: Boriss Šipunov