Komisjon otsustas Obinitsa küla kujunduse preemiad jaotada alljärgnevalt:

kolmanda koha idee Seto Kogu Kogukond( autor Alvin Järving) oma töö ülesehituse üldpõhimõtetega on sobilik kasutada koostöös teisekoha ja peapreemia kujundustega.

Kõige sobilikumaks kujundus ja maastikuarhitektuurse pärimusultuurikeskuse idee kandjana oli esitanud Kobras AS  Obinitsa uus telg - õkva läbi küla ja läbi vanna koolimoro kerkoni ( autoriteks Margus Lillak ja Teele Nigola).

Kauni kujunduse ja põnevate ideedega oli teise koha töö külakeskkonna kvaliteedi parandamisega Maarja Tüür OÜ tööga Laul läts üle Setomaa (autoriteks Maarja Tüür, Kadri Tamme, Mihkel Tüür)

Meremäe küla kujunduskomisjon oma otsusega peapreemia välja ei andnud. Teisele kohale sobiliku kujunduse oma üldvisuaalse külaruumi planeeringuga andis Meremäe kuused Alvin Järving oma tööga. Kolmanda koha tööks valiti Visioon lainelisest Meremäest, mille esitajaks on Kobras AS.

Mõlemas komisjonis osalenud Arhitektide Liidu esinaja Tõnu Laigu arvas, et sellistes komisjonides on huvitav osaleda. Saab tutvuda maapiirkonnas olevate ruumikujundusmõtetega ning aidata professionaalina muuta küla elukeskkond sobilikuks kultuurile, kohapealset olukorda ning kaasaega arvestavaks.

Auhinnatud tööde materjalidega saab tutvuda mõlemas raamatukogus.