Loomulikult käis töö ka suurema eesmärgi nimel, mille tulemuseks oli osalemine I Naiste Tantsupeol Jõgeval. Siinkohal peab nentima, et kui laulusalm ütleb, et eestlane olla on uhke ja hää, siis eesti naine olla on samuti uhke ja hää. Lisaks esmasele valikpäevitusele saime ka tubli annuse teadmist, et naised on liikumapanev jõud nii tantsumurul kui ka elus üldse. Seada teadmist aitasid kinnitada nii oskuslikult seatud Ü.Feršeli „Kodu" ja „Kannelnaine" kui ka bravuurikas K.Karjatse „Naistepäev", mis kulmineerus pealavastaja Ü.Luhi „Palves", et looja hoiaks Maarjamaad.

Veel suutsime sel hooajal pakkuda oma kohalolekuga rõõmu nii Kantküla rahvale, osaleda Põlula päeval, jaaniõhtutel Miilas, Ulvis ning Lasilas. Aitäh kiidusõnade eest tantsijate aadressil. Oleme õnnelikud, et meie tegemisi on alati toetanud Rägavere Vallavalitsus ja kohalikud kultuurihuvilised.

Tundsime tõelist heameelt, et üle-Eestilise aktsiooniga TeateTants, milles meie rühma läbida oli kahe kilomeetrine teelõik Kabala ja Sonda vahel, ühines saatjatena-pealtvaatajatena-kaasaelajatena nii palju sõpru ja tuttavaid. Kui alguses tundusid naiste arvates vahemaad küllaltki pikkadena, siis tänu teie toetusele tee sõna otseses mõttes lendas käes.

Juhendajana tänan kõiki tantsunaisi ja nende peresid mõistva suhtumise ja toetuse eest. Olete fantastilised, olen teie üle uhke ja valimis alustama uut hooaega. Kohtumiseni oktoobrikuu esimesel teisipäeval.