Turniiri käik näitas, et nn wild-card'i saanud võistlejad jõudsid küll kõrgetele kohtadele, kuid võitu nad ei saanud. Meestest saavutas esikoha Priit Kaasik, teise koha medal kuulus Aivar Pressile ja kolmas oli Arno Proode.

Naistest jagasid medalid Margit Ahu, Marika Riives ja Ave Uustalu.

Turniiri lõpetuseks kutsus sarja eestvedaja Jaak Rooden kõiki huvilisi laupäeval, 15. veebruaril Jõhvi spordihallis kell 13 algavale MEV+ sulgpallivõistlusele ehk võistlusele, mis sobib koos teistega mängimiseks ka algajatele.

"Pärast seda on sarjas väike paus. Esimestel etappidel lauatennises, suusatamises ja sulgpallis osalenuid ootame talvehoojal erinevatele Ida-Virumaa harrastajate võistlustel, sest võistluskalender on maakonnas traditsiooniliselt väga tihe. Pärast MEV+ sulgpalli on järgmise sarja võistlus kavas juba siis kui lumi on ära sulanud ning siis ootavad ees orienteerumine ja jooks," ütles Jaak Rooden.

Jaak Rooden rõõmustas, et MEV sari on juba piloothooaja alguses hästi käivitunud. Esimese viie võistlusega on sarjast osa saanud enam kui 110 võistlejat.
"Eriti tore oli see, et sulgpallis oli näha osalejate seas ka neid, kes varem pole üldse ühelgi alal võistelnud. Liikumisaasta üheks eesmärgiks ongi ju saada liikuma need, kes seda enne pole teinud. Võistlusvõimaluse andmine on kindlasti liikuma hakkamise üheks stiimuliks, sest võistlust eesmärgiks on see, et sealt saadav impulss avaldab osalejatel soovi saada veel paremaks. Selleks tuleb aga mõistagi treenida ehk ka võistluste vahelisel ajal liigutada" ütles Rooden.

Kokku on võistlussarjas kavas 14 MEV ja 14 MEV+ võistlust. Lisaks nimetatud viiele alale on kavas võistlused järgmistel aladel: petank, õhupüssist laskmine, rulluisutamine, jalgrattasport ja ujumine ning paarisaladena (võistlejal läheb arvesse üks ala kahest) male/kabe ja võrkpall/jalgpall.

Sarja kohta saab infot Ida-Virumaa spordiliidu kodulehelt www.sportiv.ee, kus on toimunud ürituste uudised, protokollid ja videos. Liituda tasub ka Facebooki loodud temaatilise grupiga.