Ei oska arvata, kas esimeses voorus olid küsimused liiga rasked või vastajad veel harjumata - keskmiselt saadi võistkonna peale 15 punkti. Kaks järgmist vooru olid tulemuslikumad: mõlemas keskmiselt 26 punkti võistkonnale. Üldarvestuses juhivad nüüd Tarvastu I ja Karksi mulgid võrdselt 90 punktiga, 5-6 silmaga on maas „Võrtsu veerest", Abja ja Halliste, kelle järel rühivad August Kitzbergi nim gümnaasiumi õpetajad, Abja vallavalitsus ja „Akord".

Igas voorus esitatakse 4 küsimust kihelkonnast, kus koos ollakse - neile on õigemini vastanud kohalikud mängurid. Mulgi keelt ja rahvariideid tuntakse üsnagi hästi, natuke paremini teatakse ajalugu ja arhitektuuri, aga neidki vaid 63% ulatuses, kui rehkendada gümnaasiumide lõpueksamite metoodika järgi. Kõige rohkem on raskust tekitanud vanade esemete tundmine ning siit nurgast ja sealt nurgast nopitud
varia
-küsimused. Looduse, muusika ja spordi teemadel vastamine läheb rahuldavalt, ent rubriigiga „mulk mujal" on kõvasti nuputamist ... ja möödalaskmisi.

Žürii liikmetest on kõige rohkem - 16  küsimust lauda pannud Enno Liiber tekitanud ka kõige enam kitsikust: temale anti õigeid vastuseid keskmiselt 45%. Anne-Ly Ütsiku 12 küsimusest saadi jagu protsendi võrra paremini, Olav Renno 14 küsimusest lahendati õigesti pisut üle poole, Alli Laande hoidis mängusõpru (57% õigeid vastuseid) ja kõige leebem oli  Piia Mänd (60%). Üldkokkuvõttes kujunes senine skoor 19:17 vastanute kasuks.

Mälumängu järgmine, neljas voor peetakse 20. veebruaril Helme kihelkonna keskuses Tõrvas.

  

Foto: Üks Karksi valla võistkondadest, Tõnis Laurik (vasakult), Enn Sarv, Enn Kauber ja Rein Palu.