-        Hüüru Raamatukogu 125,

-        Taluturg Laagris (loomisel)

-        Rahvusvahelised tudengite esinemised Hüüru mõisas

-        Hageri kihelkonnapäevad

-        Noorte seminarid jne.

Kindlasti jätkame juba traditsiooniks saanud üritustega ja tähtpäevadega, nagu Sügisjooks, Rattaretk, Suvelõpupidu jpt.

Täpsema kultuurikalendri avaldame veebruari numbris ja valla kultuuriveebil: http://kultuur.sauevald.ee/.

Tänaseks on lõplikult valminud Euroopa struktuurfondide toetusvõimaluste andmebaas, mis on kätte saadav valla kultuuriveebil: http://kultuur.sauevald.ee/avaleht/rahastamisvoimalused/rahastamisvoimalused.

Uued enesearendamise võimalused Pakkumaks võimalusi enesetäiendamiseks teeme jaanuarikuus algust uute põnevate koolitustega Saue valla Kultuurikeskuses:

- Imago suhtetöö nõustamine, toitumine ja keelte õpe

- Tööd alustavad psühholoog Sille Jõgeva Imago suhtetöö nõustajana ja Monica Lauri toitumise nõustajana ning jätkub keelte õpe Reet Ollo juhendamisel.

Keeleõppe tarvis on kultuurikeskuses valminud keeleklass kuni 4-liikmelisele grupile. Inglise ja rootsi keele õpe toimub kokkuleppel juhendajaga nii individuaal- kui ka rühmatundides ja seda nii algajatele kui ka edasijõudnutele.

Imago suhtetetöö eesmärgiks on taastada kontakt ja ühendus, saavuta-des sellega vastastikkuse emotsionaalse tervenemise ja isikliku kasvu terviklikkuse suunas. Imago teooria ja praktika kehtib kõikide suhete kohta üksikisikust organisatsioonideni välja.

Imago suhtetöö ja toitumise nõustamine toimub kokkuleppel juhendajatega ning selle tegevuse tarvis on kultuurikeskuses kohandatud hubane tuba, kus võimalik nii üksi kui ka mitmekesi nõustamisel osaleda.

Lisainfo toimuvate kursuste ja juhendajatega: Saue valla Kultuurikeskuses ja kodulehel http://kultuur.sauevald.ee/.