Millega kauaoodatult tõeliselt suvine suvi ajalukku läks?
Meenuvad jaanituli, lauluöö Uulu pargis. Võiste Suveaias Südamega koos õhtupoolik. Hapukurgifestival Tahku Tare juures.

Rahvarohkel muinastulede ööl Roosiaias pulverki juures. Kõigil nendel üritustel osales suur hulk Tahkuranna elanikke ja suvekülalisi. Üritused olid südamega tehtud. Kodu poole sõites jäi hinge soe tunne inimeste soovist teha midagi endale südamest ja südamega. Veendusime, et maainimene jõuab ja tahab laulda, tantsida, kurke kasvatada ning pidutseda. Aitäh teile, kes olite seal, kus meiegi!

Meie seltside tegemisi on märgatud kaugemalgi. Tehtud tööde tulemustest kirjutas üks pealinna ajakiri loo, kui hästi varjatud saladusest. Tähelepanelikule turistile pole Uulu kirik küll saladus ja kaunis Roosiaias on märgatud sel suvel suuremat liikumist. Kuid väike reklaam üleriigilises väljaandes on ainult tunnustuseks töö tegijatele.

Mida Uhlaperes sügisel teha saab? Suuremad plaanid on lükatud oktoobrisse kui maainimesel kartul salves ja naine toas.

Kui kiired ajad möödas, on aega mõelda oma tervisele. 14. 09 kell 12.00 tulevad Uhlapere seltsimajja apteekrid, kes mõõdavad vererõhku, vastavad inimeste küsimustele, jagavad soovitusi terve olemiseks ning selgitavad, kuidas toimib apteegis soodussüsteem. Külla on lubanud tulla sotsiaalminister.

Septembris tähistame tänavust head õunasaaki Õunapäevaga. 21. 09 kell 11.00 ootame seltsimajja kõiki huvilisi tutvuma erinevate õunasortidega.

Proovida saab erinevaid õunatoite, jagame huvitavaid ja vanemaid retsepte õuna sobitamiseks kodusesse menüüsse. Üritus toimub Euroopa Sotsiaalfondi ja liikumise Pärnumaa Kodukant toel.

Oktoobrit alustab Uhlapere Selts meenutusega noorusaega. 4.10 kell 19.00 kutsume kõiki seltsimajja diskole!

Septembris tähistab oma ümmargust sünnipäeva üks meie seltsi alustalasid. Seltsi poolt soovime Hennule tugevat tervist, jõudu ja jaksu.

Info ürituste kohta seltsimaja infotahvlil, raamatukogus ning Uhlapere blogis.

Ilusat kooliaasta algust!