Seni on Mihkli kõige kaugemateks reisisihtideks olnud Põhja-Korea (Korea Rahvademokraatlik Vabariik), Kanada ja Ameerika Ühendriigid, kus 50 osariigist on läbi käidud 24. Eestis on talle kõige parema mulje jätnud Viljandi linn ja Peipsi järve põhjakallas. Vabal ajal meeldib Mihklile minna kalale või rabamatkale ja mängida geopeitust. Kõige mõnusamaks peab ta reisimise juures uute probleemide lahendamist, põnevaid olukordi ning võimalust õppida tundma võõrast keskkonda.

Marenile meeldib reisimise juures kõige enam avastada uusi paiku, kogeda uusi elamusi ja tutvuda uute inimestega. Nagu ka Mihklile meeldib Marenile Viljandi linn, lisaks veel Saka ja Saaremaa. Tema kaugemateks reisisihtideks on siiani olnud Ameerika ühendriigid, Kariibid ja Egiptus.

Puhka Eestis Facebooki fännid valisid „Eile nägin ma Eestimaad" videoblogi mängus osalema viis võitluspaari, kes oma esimese seikluse mööda Eestimaad võtavad ette juba sel nädalavahetusel.

Seikluslik sügisene rännak mööda Eestimaad algab viiel võistluspaaril 21. septembril ja kestab võidukamatel kuni neli nädalat - igal järjestikusel nädalavahetusel reedest pühapäevani. Igal nädalal tuleb osalejatel häälte kogumiseks postitada kogetust ja nähtust „Puhka Eestis" Facebooki alamlehele blogisissekanne nii video kui ka tekstina. Viiest mängus osalevast paarist langeb igal nädalal välja võistkond,  kes on saanud Facebooki keskkonnas fännidelt kõige vähem hääli. „Eile nägin ma Eestimaad" mängu ja eksklusiivse Sibulatee puhkusepaketi väärtuses enam kui 300 eurot võidab tiim, kes suudab neli nädalat mängus püsida ning kelle video kogub viimasel hääletusel  kõige enam „Meeldib"-klikke.