Kevadel viiakse lõpule ka Uue tänava mänguväljaku ümbruse haljastamine. Ala saab murukatte, istutatakse puid, põõsaid ja lilli. Hetkel otsime lahendust, kuidas muuta atraktiivsemaks linna sissesõit Vabaduse tänavalt. Nimelt on plaan olemasoleva ringtee sisering muuta värviliseks ja pilkupüüdvaks.

Jätkuvad ettevalmistused perekeskuse rajamise osas. Hetkel käivad ehitusprojekti täpsustamised, juulis viime läbi hanke, saamaks teada maksumust, mis on vajalik projekti esitamisel hasartmängufondi septembris.

Üheks pikemaajaliseks tegevuseks on linna üldplaneeringu koostamine, mille vedaja on meie koostööpartner Hendrikson ja Ko. Selleks on moodustatud töörühmad, toimuvad koosolekud ning avalikud arutelud.

Tänaseks hetkeks on lõppenud nii ühisvee-ja kanalisatsiooni ehitushange kui ka lasteaia katuse ja fasaadi renoveerimise hange. Peale pakkumiste läbivaatamist ja hindamist ning edukate pakkujate väljaselgitamist on suur tõenäosus, et mai-juunis võivad tööd alata.

Aprill-mai on aeg, millal peab saama korda ka Kiviõli I Keskkooli ümbrus. Need on vaeg-tööd, mida tulenevalt ilmastikust ei saanud talvel teha: teekatete taastamine, kõnnitee ehitamine, haljasalade planeerimine ja muru külvamine, puude istutamine. Lisaks korrastatakse ka spordiväljakute ala.

Maikuus kuulutatakse Kiviõli Soojus AS-i poolt välja hange soojustrassilõigu rekonstrueerimiseks. See puudutab Soo tänavat.

Lisaks eelpooltoodule, lisame linna vajadusel täiendavaid istepinke, lillevaase, prügiurne; korrastame viidamajandust ja liiklusmärke, samuti bussiootepaviljone.

Kohe-kohe on kättejõudmas heakorranädal. Siinkohal üleskutse kõigile linlastele ja linna ettevõtajatele korrastada enda kodu ja ettevõtete ümbrust.

Kokkuvõtvalt võib öelda, et tööd jätkub. Ja alati on teretulnud ka linnarahva märkused ja ettepanekud linnaelu parandamiseks.

Ilusat kevadet kõigile!