Tänane koostöövaim tugineb juba aastakümnetetagusele pürgimusele, kui väsimatud eestseisjad Esta Jõeste ja Tiivi Lepik eakate tegevust korraldasid. Uus tandem - Aime Põlts ja Terje Kaur - ei lase traditsioonil vaibuda. Vähemtähtis pole väljasõitude kordaminekul ka bussijuhi osa. Meie kohalik sõidutaja-giid Ants Raismaa on alati kiidusõnu pälvinud. Meeldiv, kui sind sõidu kestel hea sõnaga tähele pannakse, päevaplaaniga kursis hoitakse, sobivat muusikat ja videopilti esitatakse ning vaba mikrofoni käepärast hoitakse. Priikomm või suutäis head veini pole kõhutäiteks ega peasoojaks vaid lugupidamisavalduseks seltskonnale, kellega tuleb päev otsa lävida, mõnikord kauemgi.

Kindlasti pole veel kustunud äsjased mälestused Tabasalu spaast ja Lagedi sõjamuuseumist, ametliku nimega Eesti Vabadusvõitluse Muuseumist, kus polnud meie uudistajate grupile, milles oli vaid 3 meest, küll naisi kütkestavat sisu ega vormi, aga muuseumi hoidja Johannes Tõrsi emotsionaalsest esinemisest ning eksponaatide rikkalikust valikust võis leida piisavalt huvitavaid fakte eneseharimiseks ja hilisemaks meenutamiseks.

Järjekordne kokkuvõtete tegemine ja uute tegevuskavade kokkuseadmine toimus 14. oktoobril rahvamaja ruumes. Päevakorras oli edasimineku temaatika. Leiti, et on aeg lahkuda kunagisest nimetusest „Mihkel ja Ann", kuna viimased kolm-neli aastat seda nime kasutatud ei ole. Pakutud üheksa variandi hulgast valiti
Juuru valla eakate klubi uueks nimeks „Pihlakobar"
. Ristiemaks on Tiiu Runno. Ühe laudkonna poolt sügise-teemalistel luulekatsetetustel välja pakutud loomeread sobivad hästi eesmärke kajastama:

Mõtleme ja teeme plaane, kuidas jälle kokku saame,
laulame ja tantsime, sõidame või ujume,
et elu poleks murelik, vaid ikka rõõmus, õnnelik.


Seda motot järgides võime kujundada hooaja tegevuskava, jätkata traditsiooni saada kokku kord kuus. Ette teatades toimub 18. novembril karneval e pidżaamapidu, detsembris jõulupidu ja nii kuni maikuuni.
Jäkub vesivõimlemine Valtus neljapäeviti, esimene väljasõit 3. novembril kell 9.00 Juurust, teistest küladest kokkuleppel.

Edaspidiseks pakuti välja Kadrioru roosiaeda, Vigala jõe parvematka, Bastioni käike Tallinnas jms. Kui on veel mõtteid, pakkuge välja võttes ühendust Aimega telefonil 5330 8260.

Juba tegeletakse ka suviste ekskursioonide ettevalmistamisega, suunaks on võetud Viljandimaa. Loodetakse, et juba 2 aastat Juuru rahvale väga meeldinud giid Arne Timm Keilast, MTÜ Loodusring juhataja sisustab ka edaspidi ekskursioone huvitava teabega.

Uus eakate ühendus ootab kõiki, kes väljakuulutatud tegevuse vastu huvi tunnevad, ka nooremaid. Klubi tööga on näiteks hästi haakunud mitte veel eakate hulka kuuluv Leela Ehasalu, keda Aime „vapustavaks tegelaseks" tituleerib. Leelal on head ideed, asjalik tegevustahe ja pealegi õpib ta Viljandi Kultuuriakadeemias huvijuhiks, mis lubab loota organisaatorite järelkasvu kultuuripõllul.