Samal õhtul tutvustas ennast ka Hanna Korsar, kelle glamuurseid õhtutualette neiud kannavad lõppvõistluse pidulikus voorus.

Teine päev algas Sunara naiselikkuse koolitusega, mis viis tüdrukute mõtted veelgi positiivsemaks, enesekindlamaks ja graatsilisemaks.

Pärastlõunal tutvustas neiudele ennast Raplamaalt pärit Miss Estonia 1996 I printsess Kaie Kaas, kelle edukas karjäär ja teadmised andsid tüdrukutele suurt indu. Kaie juhendas neiusid ka kõndimises. Päeva lõpetas „Tähed jääl" saates võidutsenud Mairold Millert, kes õpetas neiudele nelja erineva võistlustantsu põhisamme. Mairoldiga kohtuvad nii kandidaadid kui ka lõppvõistluse
publik uuesti juba 13.aprillil Sadolin Spordihoones.Laagris kohtusid neiud Juss Haasmaga. Juss on näitleja ja lavastaja. Viimati etendus Estonias "Kuu  on päike", kus Juss oli nii lavastaja kui ka peaosatäitja rollis. Jussiga rääkisid tüdrukud talendikusest ja mida keegi lõppvõistlusel teha sooviks. Laagri lõpetas Ingrid Teder, kes jagas kandidaatidele jumestusalaseid nippe Mary Kay toodetega.

Miss Raplamaa 2013 ettevalmistusperiood jätkub Puraviku Tuuleveski Sepikoja külastusega, Kehtna MTK kokanduspäevaga, pildistamisega Eesti Foto stuudios ning esinemisega JCI aastapäeva üritusel.