ASTELPAJUSEEP

Koostis: searasv, linaõli, rapsiõli, seebikivi, vesi, astelpajumehu, linaseemnejahu, sidruniheina eeterlik õli.

Astelpaju on nahka toitva ning kriimustusi parandavate antimikroobsete omadustega Linaseemnejahu on kooriva toimega ja sisaldab rikkalikult oomega-3 rasvhappeid.

MEE-TÕRVASEEP

Koostis: searasv, linaõli, rapsiõli, seebikivi, vesi, männitõrv, mesi, sool.

Tõrv leevendab ja parandab erinevaid nahalööbeid, ketendusi ja kõõma. Mesi annab seebile nahka toitva, pehmendava ja niisutava toime.

PIPARMÜNDISEEP

Koostis: searasv, linaõli, rapsiõli, seebikivi, vesi, purustatud piparmündilehed, piparmündi eeterlik õli.

Piparmünt mõjub värskelt ja jahedalt, seep on antiseptiline, puhastab nahka ja avab poore.

SAIALILLESEEP

Koostis: searasv, linaõli, seebikivi, vesi, saialille kroonlehed, saialilletee, porgandiõli, magusa apelsini eeterlik õli.

Saialillõied seebis on antiseptilise ja põletikuvastase toimega, pehmendavad pragunenud nahka. Linaseemneõli sisaldab A ja E vitamiine ning erinevaid nahale kasulikke omega rasvhappeid. Lisatud porgandiõli soodustab nahakudede taastumisprotsessi, silendab nahka ning muudab naha jumekaks.

TARUVAIGUSEEP

Koostis: searasv, linaõli, rapsiõli, seebikivi, vesi, taruvaik, mesilasvaha.

Männitõrv on tuntud vahend erinevate nahaprobleemide nagu nahakuivus,psoorias, ekseem ja kõõm. Tõrvaseep teeb naha eriti pehmeks ja terveks. Tõrvaseepi on kasutatud ka väga määrdunud pesu pesemiseks.

MÄNNISEEP

Koostis: searasv, linaõli, rapsiõli, seebikivi, vesi, männikasvud, männi eeterlik õli.

Männiõli on puhastava, ergutava toimega; kasutatakse abistava vahendina naha seennakkuste ravil. Hõlbustab organismil vabaneda toksilistest ainetest ja kasutatakse ka deodorandina. Linaõli sisaldab A ja E vitamiine ning erinevaid nahale kasulikke omega rasvhappeid.

KASESEEP

Koostis: searasv, linaõli, rapsiõli, seebikivi, vesi, noored kaselehed, kaselehetõmmis, kaselehe eeterlik õli.

Kaseseep sisaldab noori kuivatatud kaselehti, mis on antiseptilise ja põletikuvastase toimega. Linaõli sisaldab A ja E vitamiine ning erinevaid nahale kasulikke omega rasvhappeid.

KUMMELISEEP

Koostis: searasv, linaõli, rapsiõli, seebikivi, vesi, kummeliõied, kummelitõmmis, jogurtipulber, nisuiduõli, vanilje aroomõli.

Seep on valmistatud vanal traditsioonilisel seebikeetmise meetodil. Kummeliseep on nahka rahustava ja toitva toimega. Tänu oma põletikuvastasele ja valuvaigistavale omadusele on kummeliseepi hea kasutada ekseemide, päikesepõletuste ja ärritatud naha puhul. Linaõli sisaldab A ja E vitamiine ning erinevaid nahale kasulikke omega rasvhappeid. Lisatud nisuiduõli ja jogurtipulber on naturaalsed nahahooldajad, mis pehmendavad ja niisutavad nahka.

KIBUVITSASEEP

Koostis: searasv, linaõli, rapsiõli, seebikivi, vesi, jahvatatud kibuvitsamarjad, purustatud kibuvitsa õielehed, kibuvitsatõmmis, teeroosi eeterlik õli.

Kibuvitsaseep on meeleolu tõstva ja lõõgastava mõjuga. Vitamiinirikas kibuvitsajahu koorib õrnalt nahka ning lisatud niisutav linaõli teeb naha pehmeks.

LAVENDLISEEP

Koostis: searasv, linaõli, rapsiõli, seebikivi, vesi, lavendliõied, lavendli eeterlik õli, alkaana juure pulber.

Lavendliseep on tõeliselt rahustava toimega, organismi tugevdav, tasakaalustav ning und soodustav seep. Eriti hästi sobib lavendliseep kasutamiseks õhtul peale väsitavat päeva.

KANARBIKUSEEP

Koostis: searasv, linaõli, rapsiõli, seebikivi, vesi, kanarbiku õied, jogurtipulber, roosa Argiletz savi.

Kanarbik on meie nõmmemetsade tuntuim meetaim. Seebis olevad kanarbikuõied ning lisatud jogurtipulber on nahka pehmendava ja niisutava toimega. Lisaseemneõli sisaldab A ja E vitamiine ning erinevaid nahale kasulikke omega rasvhappeid.

 

Ootan teid tutvuma kaubaga
Sirje Pevkur